Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Iltapalalla Top Tunnisteessa kuulemassa RFID:stä

Pitkyn vuoden ensimmäinen asiallinen iltapala vietettiin ToP Tunnisteessa Näsilinnankadulla.

ToP Tunnisteen talo


Firman CEO Jussi-Pekka Koskinen kertoi innovatiivisista RFID-ratkaisuista yleensä ja muutaman casen kautta. J-P:n tukena oli markkinointipäällikkö Minnamari Iltanen.

J-P Koskinen Iltanen

Selväksi tuli, että teknologialla on paljon käyttökohteita tuotannon ja toiminnan kehittämisessä ja vaikkapa työkalujen käytön seurannassa. RFID tukee hyvin nykyaikaisia tuotannon kehittämisen ideoita - kattavaa asioiden seurantaa, datapohjaisuutta, asioiden tekemistä näkyväksi ja tämän mahdollistamana asioiden keventämistä, virtaviivaistamista ja ennakoivaa kunnossapitoa. Mikäs sen mukavampaa kuin että tavaroihin liitetyllä lätkällä voidaan seurata missä ne ovat, kerätä tietoa niiden liikkeistä, jäljittää tietokannan mukaan huoltoaikataulussa olevat tai päivitystä kaipaavat.

Oli mielenkiintoista kuulla tarkemmin muutamasta erilaisesta casesta lentoasemasta ja vaatetuotannosta. Katso esityskalvoista tarkemmin.

Neukkari olikin täynnä kiinnostuneita pitkyläisiä ja keskustelu hyvin vilkasta. Kiitos, Top Tunniste, käyntimahdollisuudesta!

Kuva neukkarista

Teksti & kuvat: Matti Vuori

Artikkelilaji: