Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

16.10.2017 Miten motivoin itseäni ja muita

Date: 
Maanantai, 16 lokakuu, 2017 - 15:30

16.10.17 miten motivoin itseäni ja muita

 

Ajankohta

Maanantai 16.10.17 klo 15.30-18.00

 

 

Minna Rasila
Toimitusjohtaja, partneri, valmentaja
KM, LuK
Certified Coach (ACC), Työnohjaaja (STOry)

Minna on innostava, käytännönläheinen ja tavoitteellinen yhteistyön, johtamisen ja vaikuttamisen sekä erilaisten työskentelymenetelmien valmentaja. Minnalla on vahva projektijohtamisen osaaminen ja kokemusta projektijohtamisen kehittämisestä. Hänellä on monipuolisen työelämäkokemuksen lisäksi myös coach-sertifiointi (ICF ACC), projektijohtamisen sertifikaatti (IPMA C) ja pedagoginen pätevyys.

Tilaisuuden ohjelma

Motivointia pidetään yhtenä johtamisen isoimmista haasteista. Projekteissa tämä haaste korostuu, kun erilaiset, toisilleen mahdollisesti ihan vieraat ihmiset tulee saada nopeasti toimimaan kohti yhteistä tavoitetta.  Miten projektipäällikkö voi motivoida tiimiläisiään? Tai voiko toista yleensäkään motivoida? Mitkä ovat omat vahvat motivaattorisi? Miten hyvin tunnet tiimiläistesi erilaisia motivaatiotekijöitä? Ja miten hyvin he tuntevat toisiaan?
 
Illan aikana tutustumme erilaisiin motivaatioteorioihin käytännön näkökulmasta, arvioimme omia motivaattoreitamme ja pohdimme ryhmissä erilaisia motivaatiotekijöitä ja motivoinnin keinoja.
 

Ennakkotehtävät

Osallistujat voivat valmistautua tilaisuuteen tutustumalla Motivaatio, työnilo ja into materiaaliin sekä miettiä etukäteen seuraavia kysymyksiä:
 
1. Miten ura-ankkurit (Luku 4, sivu 9-11) näkyvät sinun työurassasi? Miten haluat niiden näkyvän tulevaisuudessa?
2. Mieti elämää sopivan aikaa eteenpäin, esimerkiksi 1-3 vuotta. Kuvittele, että elät silloin Täydellisen Onnellista Työelämää. 
Millaista työtä silloin teet? Missä? Kenen kanssa? Mitä työpäivääsi sisältyy? Mistä nautit ja koet työn iloa?
 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt.

Paikka

Talent Space, TreStart, (Finlaysonin alue), Satakunnankatu 18 A
Lokaatio: 
Registration starts: 
Keskiviikko, 7 kesäkuu, 2017 - 12:30
Tapahtumalaji: