Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Työntekijäkokemus - nykyajan haasteet ja miten luoda hyvä sellainen?

Date: 
Keskiviikko, 25 lokakuu, 2017 - 17:00

Työntekijäkokemus - haasteet ja miten hyvä sellainen saadaan aikaan? Pitkyn lokakuun 2017 asiallinen iltapala ke 25.10. klo17.00 

Lokakuun asiallisen iltapalan teemana on työntekijäkokemus. Työntekijäkokemus on aina ollut tärkeää, mutta viime aikoina se on noussut usein tapetille tärkeistä syistä. Hyvä työntekijäkokemus kaikesta siitä, mitä me teemme, on hyvinvoinnin ja tuloksellisuuden avainasia. Ilman hyvin suunniteltua toimintaa ja välineitä ei työ suju. Ilman palvelutoimintaa, joka on suunniteltu myös työntekijöiden kannalta, ei tulos ole koskaan hyvä asiakkaalle.

Keskustellaan työntekijäkokemukseen liittyvistä tekijöistä ja miten se saadaan aikaan organisaation asioissa, esim. tietojärjestelmien suunnittelussa.

Aiheesta alustaa Matti Vuori, jolle teema on tuttu monesta näkökulmasta - teollisuuden työpaikkasuunnittelusta, käytettävyystutkijana ja -konsulttina, toiminnan laadun vinkkelistä, johtajuusfilosofiasta jne... Hänen kerrotaan yleensä löytävän esityksiinsä muutamia uusia näkökulmia.

Voitte jo halutessanne vähän orientoitua ja pohtia keskustelun aiheita, katselemalla kalvosettiä, josta tilaisuuteen valkataan parhaita paloja
Ilmoittautumiset 23.10. mennessä Register-välilehden kautta. 

Asiallisten iltapalojen ideahan on tämä:
Säännöllinen kokoontuminen joka kuukauden neljäs keskiviikko ("tuo iltapäivä pitää varata Pitkylle"). Työpäivän päätteeksi klo 17 kuulemaan yhtä tai kahta alustusta ja keskustelemaan aiheesta.
Alustusten (luokkaa 30 min) pitäjiksi toivotaan erityisesti jäseniämme, jotka haluavat jakaa osaamistaan tai saada sparrausta tai keskustelua johonkin teemaan liittyen.
Kokoontumisia pidet
ään mielellään myös muiden tiloissa, jolloin voimme samalla tutustua yrityksiin, työpaikkoihin ja kuulla niiden toiminnasta."

Ehdotuksia, alustus- ja vierailutarjouksia otetaan ilolla vastaan: (toiminnanjohtaja@pitky.fi).

Lokaatio: 
Registration starts: 
Tiistai, 10 lokakuu, 2017 - 10:00
Tapahtumalaji: