Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Hankinnan salat julki 13.04.2016

Date: 
Keskiviikko, 13 huhtikuu, 2016 - 08:30

Hankinnan salat julki


13.04.2016 järjestetään Tampereella maksuton seminaari, jossa julkistetaan erilaisiin julkisen sektorin hankintaan liittyvien tutkimusten tuloksia. Tekesin Huippuostajat-ohjelman tavoitteena on tehdä avauksia sekä innovatiiviseen ostamiseen että myös myymiseen. Ohjelman puitteissa toteutettavan kolmen tutkimushankkeen (BRIIF, OMG, TOPNETS) yhteisseminaarissa esitellään uutta tietoa hankinnoista sekä niiden tekemisestä. Näin voidaan puhua yhteisestä arvonluomisesta ja koko toiminnan kehittämisestä.

Seminaarissa käsitellään IT-hankintoja sekä muita julkisen sektorin hankintoja. Erityisesti hankintaprojektien alkuvaiheita, ideatasolta hankintojen valmisteluvaiheeseen ja kilpailutukseen Lisäksi puhutaan yritysten hankintatoimesta, vaikkakin painopiste on julkisen sektorin toiminnassa. Tutkimuspartnereina ja tekemisen kohteina ovat olleet mm. Hämeenlinna kaupunki, KLKuntahankinnat Oy, Metso Oyj, Oulun, Porin, Seinäjoen, Tampereen, Turun kaupungit, Tieto Oyj ja Tyrnävän kunta.

Mukana on usean yliopiston yksin ja yhdessä tekemien tutkimusten tulosten esittelyä. Mukana on Lapin yliopiston, Oulun yliopiston, Tampereen teknillisen yliopiston, Turun yliopiston ja Vaasan yliopiston tutkijoita/henkilöitä, jotka ovat eri osahankkeissa olleet mukana Tekesin Huippuostajatohjelmassa. Nyt pitää ilmoittautua heti! Tämän linkin kautta (ennen pääsiäistä vielä onnistuu): https://www.webropolsurveys.com/S/1690EDD9454F576D.par

Paikka: Hotelli Scandic City Tampere, Hämeenkatu 1, Tampere (rautatieasemaa vastapäätä)

Ohjelma

08:30 Aamukahvi
09:00 Avauspuheenvuoro prof. Samuli Pekkola, TTY
09:10 Key note puheenvuoro: Associate professor Carl Erik Moe, Agder yliopisto Norja
10:45 BRIIF, Oulun ja Lapin yliopistot
12:00 Lounas (omakust.)
13:00 OMG, Tampereen teknillinen yliopisto (Jyväskylän yliopisto)
14:45 TOPNETS, Turun ja Vaasan yliopistot
16:00 – 16:15 Yhteenveto ja päätössanat


Tervetuloa Tampereelle!

 

Lokaatio: 
Registration starts: 
Lauantai, 19 maaliskuu, 2016 - 21:30
Tapahtumalaji: