Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Kampusareena ja Smart Tampere -tilaisuus

Date: 
Tiistai, 21 maaliskuu, 2017 - 16:00 - 18:00

 

                                 

 


Tule tutustumaan TTY:n uuteen Kampusareenaan ja samalla Tampereen Smart City -hankkeeseen!

Monelle on Kampusareena vielä kokematta. Tule kanssamme käymään siellä ja tutustu sen arkkitehtuuriin ja kuule talon toiminnasta ja tarjonnasta. Samalla saamme kuulla Tampereen Smart City -hankkeesta, jossa kaupunki kehittää itseään monipuolisesti digitalisaation keinoin. Tilaisuus on kaikille avoin.

Käynti järjestetään Pitkyn ja sen yhteisöjen ICT Ladies Pirkanmaa ja PM Club Tampere yhteistyönä, eli erityisen tervetulleita ovat kaikki, joita kiinnostaa Tampereen kehittäminen ja fiksujen kaupunkien kehittäminen fiksusti. Pääsy on vapaa, mutta ilmoittautuminen tarvitaan Register-välilehdellä.

Monenlaisia kohtaamisia Kampusareenalla

Kampusareena on tieteen, tutkimuksen ja teknologian keskipiste Tampereen teknillisen yliopiston kampuksen keskellä. Kampusareenassa kohtaavat eri alojen yritykset sekä Tampereen teknillisen yliopiston tutkijat, opiskelijat ja alumnit. Monialaisista kohtaamisista syntyy ideoita, jotka voivat kasvaa mittaviksi yhteisiksi tutkimus- ja kehityshankkeiksi, innovaatioiksi, uusiksi työpaikoiksi ja menestyväksi liiketoiminnaksi.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä, mitä kaikkea kampusareenalla tapahtuu?

Tampereen Smart City hanke

Smart Tampere on kaupungin digitalisaatiota ja kestävää kehitystä edistävä elinvoimaohjelma. Ohjelmakokonaisuus on kaupungin elinkeinopolittiinen kaupunkikehittämisen kärki vuosille 2017–2021. Ohjelmalla rakennetaan Tampereesta kansainvälisesti tunnettua, vetovoimaista, älykästä kaupunkia, joka houkuttelee niin yrityksiä kuin osaajia ja luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Tavoitteena on helpottaa asukkaiden arkea, lisätä hyvinvointia ja turvallisuutta sekä edistää sujuvaa liikkumista kaupungissa hyödyntämällä digitalisaatiota ja innovatiivisia toimintatapoja.

Ohjelma

16:00:16:15      Saapuminen ja Kahvit

16:15-17:00      Kampusareena – Jaana Hanninen, asiakasvastaava, konseptikehitys ja myynti

17:00-17:45      Smart Tampere – Kari Kankaala, kehitysjohtaja, Tampereen kaupunki

17:45-18:00      Kysymykset, tilaisuuden päätös.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen sivun "Register" -välilehden kautta.

Paikka 

Kampusareena, Korkeakoulunkatu 7, Kampusareenan aulapalvelut sijaitsevat rakennuksen 1. kerroksessa. Kampusareena on se uusi rakennus keskellä kampusta Tieto- ja Konetalojen välissä. Sisäänkäynnit lännen ja pohjoisen puoleisilla seinillä.

Ks. tarkempi sijainti ja pysäköintipaikat kampuskartasta ja parkkihallin ohjeet: 

http://www.tut.fi/fi/tietoa-yliopistosta/yhteystiedot/kampuskartta-ja-pysakointi/index.htm
http://sykoy.fi/wp-content/uploads/kampusareena-parkkihalli-maksaminen.pdf

Tapaamme 1-kerroksen aulassa.

(Kuva: Wikimedia-käyttäjä Cryonic07)

Lokaatio: 
Registration starts: 
Torstai, 16 helmikuu, 2017 - 17:00
Tapahtumalaji: