Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

(Peruttu) Kaupunkisuunnistus

Date: 
Torstai, 3 lokakuu, 2019 - 17:00 - 20:30

 

Pitkyn ict-henkinen kaupunkisuunnistus tapahtuu jalkaisin Tampereen keskustan alueella 2-4 hengen ryhmässä. Liikkua voi omalla tyylillä, mutta apuneuvojen käyttö on kielletty. Tavoitteena on löytää kohteet ja suorittaa annetut tehtävät oikein ja mahdollisimman nopeasti. Joukkue, joka suorittaa tehtävät oikein ja saapuu ensimmäisenä maaliin julistetaan voittajaksi. 

Ainakin yhdellä joukkueen jäsenellä on oltava älykännykkä kameralla ja jossa on tai jonne voidaan kisan alussa asentaa kaksi kisassa käytettävää appsia: Team Locator ja SportsTracker. 

Rasteille suunnistetaan annettujen vihjeiden mukaan ja suoritetaan erilaisia tehtäviä kuten valokuvien ottaminen, tietovisaan vastaaminen ... Reitti kulkee myös kolmen valitun yhdistetyn virkistys- ja tehtäväpisteen kautta kohti maalia, jossa odottaa kevyt iltapala.

Matkalle lähdetään klo 17.00 Sampolasta, jossa annetaan ohjeistus sekä tarvittavat työkalut. Aikaa reilun 3 km matkaan matkaan kulunnee noin 2 tuntia.

Ilmoita itsesi "register" sivun kautta ja lisätietoihin ryhmäsi nimi sekä osallistujat. Jos olet yksin, niin voit silti ilmoittautua ja pääset lähtöpaikalla muodostettavaan ryhmään. Kirjoita lisätietoihin - "Yksin".

Tilaisuus on peruttu!

 

 

Registration starts: 
Maanantai, 2 syyskuu, 2019 - 18:00
Tapahtumalaji: