Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Pm Club Marraskuuun tilaisuus

Date: 
Keskiviikko, 23 marraskuu, 2016 - 15:30

 

Ajankohta

Keskiviikko 23.11.2016 kello 15:30 - 18:00  

Tilaisuuden esiintyjät

 
Aki Lehto
 
 
 
Aki Lehto, Head of Project Management Office, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Pitkän linjan Nokia R&D  -insinööri, joka on nyt liittynyt mukaan SOTE-temmellykseen. Päivät kuluvat digitalisaation ja ICT-hankkeiden ytimessä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin Projektitoimistossa.
  Mikael Rinnetmäki, Revolutionizing IT systems in Health Care

Pienessä startup-tiimissä vastuut ja vapaudet on pidettävä suurina ja kyky muuttaa suuntaa ja toimintatapaa pikaisesti on suuri kilpailuetu.
Kuinka projektinhallinnan parhaita käytäntöjä on mahdollista sopeuttaa tällaiseen toimintaympäristöön?
Sensotrend helpottaa elämää diabeteksen kanssa automatisoidulla diabetespäiväkirjalla, joka yhdistää tietoja lukuisista hyvinvointisovelluksista ja lääkinnällisistä laitteista, visualisoi tiedot ja auttaa jakamaan niitä hoitohenkilökunnan kanssa. 
Olen itse 1-tyypin diabeetikko ja pitkän linjan IT-ammattilainen.
 

Jussi Järventö, Project Manager, Mylab

Työurani ensimmäiset 15 vuotta työskentelin matkustajainformaatiojärjestelmien liiketoimintasegmentillä sulautettujen järjestelmien ja ohjelmistojen parissa. 2016 vuoden alussa vaihdoin toimialaa terveydenhoitoalan IT-puolelle Mylabiin kehittämään ja toimittamaan laboratorioinformaatiojärjestelmäpalveluja. 
Olen ollut lähes koko työurani ajan tekemisissä projektitoiminnan kanssa sekä R&D, tuotekehitys- että asiakasprojektien ympärillä useissa eri positioissa ja tämän ansiosta olen saanut tarkastella projekteja eri näkökulmista. Mylabilla nykyiset tehtäväni koostuvat pääosin asiakkaille toimitettavien järjestelmäprojektien johtamisesta ja projektitoiminnan kehittämisestä.
 

Tilaisuuden agenda

 Aika  Kesto (min)  Aihe  Esittäjä
15:30 10 Tilaisuuden avaus  Päivi KähönenPasaati Oy
 
15:40 45 ICT-projektisalkun hallinta erikoissairaanhoidossa  Aki Lehto, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
16:25 10    Tauko  
16:35 35 Kuinka projektinhallinnan parhaita käytäntöjä on mahdollista sopeuttaa startup ympäristöön? Mikael RinnetmäkiSensotrend Oy
17:10             5 Tauko                                                        
 17:15  40 Mylabin projektijohtamisen kehittäminen Jussi JärventöMylab
17:55  5  Tilaisuuden päätös   

 

Ilmoittautuminen tilaisuuteen

Pyydän ilmoittautumaan oheisella lomakkeella tilaisuuteen. Lomakkeella voit myös lähettää järjestäjille terveisiä ja parannusehdotuksia. Tarvitsemme ilmoittautumiset, jotta tila ja tarjoilut saadaan sovitettua oikean henkilömäärän mukaan.

 
 

Paikka

Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen tilat Tampereen Valtatie 15:ssa. Käytössämme on luokkahuone 460. Koska TAKK on siirtynyt kokonaisuudessaan eParking järjestelmään pysäköinninvalvonnan osalta, ei TAKK:in takapihalle voi parkata lainkaan ilman parkkioikeutta järjestelmässä, ei edes luvalla. Etupihalla on muutamia parkkipaikkoja, joihin täyty kuitenkin hakea erillinen viierasparkkilupa infosta. Aluetta vartioidaan nykyään aktiivisesti, joten kannattaa noudattaa asiassa annettuja ohjeita.
 
 
 
Lokaatio: 
Registration starts: 
Sunnuntai, 23 lokakuu, 2016 - 13:30
Tapahtumalaji: