Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

PM Club syyskuun- tilaisuus

Date: 
Keskiviikko, 21 syyskuu, 2016 - 15:30

Ajankohta

Keskiviikko 21.9.2016 kello 15:30 - 18:00  

 

Tilaisuuden esiintyjät

 
 
Samuli TorssonenVisual Effects Supervisor, Troll VFX
Samuli aloitti uransa tietokoneanimaatioiden ja efektien parissa vuonna 1992 Star Wreck -animaatiosarjan ensimmäisellä osalla. Pitkä Star Wreck -elokuva valmistui vuonna 2005, jonka jälkeen juuri perustettu Tuotantoyhtiö Energia Oy aloitti Iron Sky-elokuvan kehittelyn. Energia toteutti elokuvaan yli 800 erikoistehostekuvaa. Iron Skyn jälkeen Samuli perusti uuden pelkästään animaatiotuotantoon keskittyneen yrityksen nimeltä Troll VFX Oy, jossa hän toimii erikoistehostesuunnittelijana (vfx supervisor). Elokuvien ja mainosten efektien ohessa viedään eteenpäin myös uutta Star Wreck -elokuvaa Energian ja Troll VFX:n voimin. Troll VFX toteuttaa erikoistehosteet mm. tänä vuonna kuvattavaan Tuntemattomaan sotilaaseen.
 

Tuulia Nieminen, Hallituksen puheenjohtaja, päästrategi,
Kumu Communications
Tuulia on työskennellyt viestintäprojektien parissa muun muassa ministeriössä, tutkimuslaitoksessa ja maakuntahallinnossa sekä tuottajana kulttuurialalla. Keväällä 2016 hän perusti ystäviensä kanssa viestintäosuuskunta Kumu Communicationsin. Kumu pyrkii tekemään projekteistaan avoimia, keveitä, ketteriä, selkeitä, tehokkaita ja jokaisen työntekijän ja asiakkaan yksilöllisesti huomioivia. Samalla pitäisi välttää sortuminen liikaan perfektionismiin. Miten tällainen tavoiteryöppy toteutuu käytännössä?
 

Ville Korpiluoto, Head of Demola Tampere
Ville uskoo vahvasti siihen, että tulevaisuudessa yritysten pitää osata etsiä ratkaisuja paitsi sisäisin, myös ulkoisin voimin. Ville johtaa Suomen laajinta yritysten ja opiskelijoiden yhteistä innovaatioalustaa Demolaa Tampereella. Demolassa käynnistyy vuodessa 50-100 projektia, joista kussakin idea ja tarve tulee yritykseltä, mutta valta ja vastuu toteutuksesta on monialaisella opiskelijatiimillä.
 

Tilaisuuden agenda

 Aika  Kesto (min)  Aihe  Esittäjä
15:30 10 Tilaisuuden avaus  Päivi KähönenPasaati Oy
Timo SarosPRY
15:40 45 Parin hengen VFX tiimistä 20+ tiimiin parissa viikossa. Haasteena mm. sängyt freelancereille sekä 800:n tehostekuvan hallinta ja ehdoton deadline. Samuli TorssonenTroll VFX
16:25 5    Tauko  
16:30 40 Kaveriporukasta firmaksi, byrokratiasta startupiin - miten käy projektinhallinnan? Tuulia NieminenKumu Communications
17:10             5 Tauko                                                        
 17:15  45 Monialaisten innovaatioprojektien ohjaus. Huomioita ja kokemuksia siitä, mitä kaikkea monialaisissa innovaatioprojekteissa Demolan tyyliin voi tapahtua ja mitä käytäntöjä on huomattu hyödyllisiksi. Ville KorpiluotoDemola

 

Ilmoittautuminen tilaisuuteen

Pyydän ilmoittautumaan oheisella lomakkeella tilaisuuteen. Lomakkeella voit myös lähettää järjestäjille terveisiä ja parannusehdotuksia.   

Tarvitsemme ilmoittautumiset, jotta tila ja tarjoilut saadaan sovitettua oikean henkilömäärän mukaan.
 
 

Paikka

Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen tilat Tampereen Valtatie 15:ssa.  Käytössämme on luokkahuone 460. TAKK:n rakennuksen takaa löytyy parkkipaikkoja kun tulet autolla. Muista hakea pysäköintilupa aulasta (Info).
 
 
Lokaatio: 
Registration starts: 
Torstai, 19 toukokuu, 2016 - 12:30
Tapahtumalaji: