Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

ICT Ladies hyvinvointisauna Kaupinojalla

Pirkanmaan ICT Ladies kokoontui hyvinvointisaunaan Kaupinojan saunalle 11.6. Tarjolla oli salaattia, leipää, kahvia ja virvokkeita sekä sauna ja kastautuminen Näsijärven vielä viileään (19-asteiseen) veteen.

Kahvilla

Helen Chambers esitteli aluksi Moodmetric-sormukseen liittyvää hyvinvointifilosofiaa. Moodmetric mittaa sormuksen kautta emotionaalista ja kognitiivista kuormitusta ihon sähkönjohtavuutta seuraamalla. Sormuksen käyttäjän tarkoituksena on oppia tarkkailemaan omaa kuormittuneisuuttaan sormuksen keräämän datan kautta ja oppia elämään vähemmän kuormittuneesti. Pelkästään sormuksen pitäminen ja datan kerääminen ei siis vielä lisää hyvinvointia. Datan hyödyntämisen tärkeys ja ammattilaisten tuki havaittuja haasteita ratkaistaessa ovat ensisijaisen tärkeitä. Siksi Moodmetric-sormus on usein osa työterveyshuollon mittaus- ja kuntoutustoimia. Uudelleen kalibroitava sormus on mobiiliohjelmistoineen parin sadan euron arvoinen. Pelkkä mittaus on sormuksen hintaa edullisempi.

Luennolla

Vaikka kovimmista helteistä oltiinkin jo päästy, säät suosivat saunojia Kaupinojalla, jonka maisemat ovat kaupungin parhaasta päästä.

Maisema
Takkatuvan fasiliteetit av-välineineen ja pöytineen mahdollistavat sujuvan kokouksen pidon, ruokailun ja saunan jälkeisen jäähdyttelyn.
Kaupinojan avarat ja toimivat ruokailu- ja catering -tilat ja -välineistö ansaitsee lämpimän suosituksen.

Tapahtuman jälkeen kotiin lähti tyytyväisiä leidejä.

Teksti ja kuvat: Anu-Maria Laitinen

 

Artikkelilaji: