Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Mukaan Pitkyyn?

Hei,

Oletko kenties katsellut Pitkyä sillä silmällä? Mielessäsi on ehkä käynyt, että mukaan voisi liittyä, mutta vielä et ole tehnyt sitä. Nyt voisi olla juuri oikea aika liittyä, sillä nyt on ilmassa uutta energiaa ja uudistumista, johon sinäkin kenties haluat osallistua. Esimerkkejä:


* Haemme entistä aktiivisemmin mahdollisuuksia osallistaa uusia ryhmiä yhteisöömme.
* ICT Ladies -verkosto on käynnistynyt ja jo vakiintunut aktiiviseksi naisten kohtauspaikaksi.
* Projektinhallinnan kerho PM Club on samoin tullut tärkeäksi osaksi monen pitkyläisen elämää.
* Olemme entistä avoimempia. LinkedIn-ryhmämme (Pitky) keskustelupalsta on muutettu avoimeksi kaikille, ei vain jäsenille, mikä tekee meistä läpinäkyvämpiä ja helpottaa tiedonjakoa.
* Olemme entistä avoimempia. Keskustelupalstamme, LinkedIn-ryhmä Pitky (https://www.linkedin.com/groups?home=&gid=1059177) on muutettu avoimeksi kaikille, ei vain jäsenille, mikä tekee meistä läpinäkyvämpiä ja helpottaa tiedonjakoa.
* Tänä vuonna on ollut ja tulee olemaan useita hyvin kiinnostavia tapahtumia niin asiallisten asioiden ja viihtymisen parissa.

TIVIA:n myötä tulleet Pitkyläisten jäsenedut ovatkin parantuneet joka vuosi. Alla on detaljeja TIVIA:n eduista ja nykyisistä jäsenyyspaketeista.

Näkisimme sinut mielellämme jälleen jäsenenämme.


Liittymislomake on osoitteessa: https://crm.ttlry.fi/ttlkotisivupalvelut/jasenyys_lisaa.aspx

t. Matti Vuori, hallituksen pj. 2015


----------------------------
 

Viimeaikoina on TIVIA:n toiminnassa tapahtunut paljon uutta. Muun muassa jäsenetumme ovat muuttuneet merkittävästi. Kotiin kannetun jäsenetulehden lisäksi tai sijaan sinulla on mahdollisuus valita digitaaliset jäsenetulehdet ja saat ICT-alan uutiset tuoreeltaan vaikkapa puhelimeesi.
Valitse jäsenyytesi näistä:
* Perusjäsenyys (ei lehtietuja, mutta pääset mukaan kaikkiin Pitkyn ja TIVIAn jäsentapahtumiin sekä käytettävissäsi on muut yhteisön edut) 29 €/loppuvuosi
* Digietujäsenyys (kaikki perusjäsenyyden edut + ICT-kanava ja Tivi tai MPC Summa-palvelussa) 42 € / loppuvuosi
* Täysetujäsenyys (kaikki digietujäsenyyden edut + printtiversio Tivistä, MPC:stä tai Turvallisuus & Riskienhallinta –lehdestä) 54 € / loppuvuosi

Tarkat tiedot TIVIA:n jäseneduista ovat osoitteessa:
http://www.tivia.fi/jasenyys/jasenedut

Huomaa, että jäsenedut eivät rajoitu vain lehtiin. Yhteisössämme on tulossa paljon mielenkiintoisia tapahtumia ja tutkimuksia myös loppuvuonna. Tässä esimerkkejä niistä:


* ICT-alan myynnin esteet sekä palkkatutkimus ilmestyvät vielä tänä vuonna jo julkaistujen tutkimusten lisäksi
* Eurooppalaisen e-competence tutkimuksen tulokset julkaistiin jo aiemmin, mutta voit edelleen käydä vertaamassa omaa osaamistasi eurooppalaisten ICT-ammattilaisten tasoon.
* TIVIA:n koulutukset jatkuvat jäsenhintaan myös ensi syksynä. Kiinnostaisiko sinua esimerkiksi miten henkilötietoja saa käsitellä?
* Kiinnostaisiko verkostoituminen ja asiantuntijapuheenvuorot aaltojen tahdissa? 16.9. järjestetään laivaseminaari ”Teollinen Internet”, johon kaikki TIVIA-yhteisön jäsenet pääsevät mukaan alennettuun hintaan

 

Artikkelilaji: