Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Naiset pelinrakentajina

Date: 
Tiistai, 31 maaliskuu, 2015 - 17:00

 

Seminaari naisten urasta IT-alalla

Tampereen yliopisto, Paavo Koli Sali, 31.3.2015 klo 17-20

 

Pirkanmaan ICT Ladien vuoden avajaistilaisuudessa kuullaan kokemuksia pelialalta, mahdollisuuksista lisätä tietämystä ohjelmoinnin ja tietotekniikan parissa sekä saamme näkökulmaa myös modernista ohjelmisto-kehityksestä. Hyvien esimerkkien kautta pyrimme tuomaan näkökulmia IT alasta työnä, madaltamaan kynnystä tutustua tietotekniikkaan ja rohkaisemaan naisia IT-alalle.

Markkinointipäällikkö ja pelituottaja Maria Laaksonen Greener Grass Companystä kertoo kokemuksistaan pelialalta naisen näkökulmasta. Johanna Kalli esittelee Rails Girls verkoston toimintaa. Kuulemme naisille suunnatusta ohjelmointikoulutusverkostosta ja siitä miten ohjelmoinnin ja tietotekniikan yleistymistä saadaan lisättyä. Johanna järjesti Tampereen ensimmäisen Rails Girls tapahtuman syksyllä 2014. Lopuksi Asta Suokas Futuricelta kertoo eri rooleista ja toimintatavoista modernissa ohjelmistokehityksessä.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Huom! Paikkoja on vain 90:lle – varaa omasi ajoissa! Tilaa on vielä reilusti, joten tervetuloa vaikka ilmoittautuminen olisi unohtunutkin!

Lokaatio: 
Registration starts: 
Lauantai, 7 maaliskuu, 2015 - 18:00
Tapahtumalaji: