Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Quantified and Qualified Self - ICT Ladies -verkoston laivaseminaari 3.6.2015

Helsingin ICT Leidien perinteisellä laivaseminaarilla kuultiin jälleen mielenkiintoisia esityksiä eri näkökulmista!

Karla Nieminen, Jäänmurtajat Oy, kertoi verkostoitumisesta käytännön numeroina ja tekoina. Saimme viitteellistä numerotietoa kuinka paljon pitää tavata uusia ihmisiä - Verkostoitumista voi myös mitata! Tärkeää on riittävä määrä kontakteja eri yhteyksissä ja välineissä – FB, Linked-In, Twitter ja niiden eri ryhmät mutta lisäksi myös Yhdistykset, Kurssit, Seminaarit, Tapahtumien järjestäminen, Juhlat / kokoukset. Kotiläksyksi 1 lounas / viikko ja pino kirjavinkkejä.

Karla Niemisen kolme vinkkiä verkostoitumiseen:

https://dreambroker.com/channel/qlc1hj7n/ex4hbfow/get/hd.mp4

Veera Lehmonen ja Ida Mänty, Cuckoo Workout,  kertoivat inspiroivan yrittäjätarinansa ihan uudenlaisen Työhyvinvointipalvelun kehittämisestä. Yritys on valittu vuoden 2015 startup yritykseksi eikä ihme!

Veeran ja Idan haastattelu risteilyllä:

https://dreambroker.com/channel/qlc1hj7n/gskhroc8/get/hd.mp4

Jaana Ovaska, Traintree, johdatti Leidit omien taitojen ja onnistumisten tunnistamisen maailmaan. Yksinkertaisen harjoituksen avulla huomasimme että päivittäin onnistumisia on monenlaisia ja käytämme niissä monenlaisia taitoja. Kysymys heräsi, paljonko taitoja ja osaamista jääkään hyödyntämättä?

Ajatuksista enemmän - Mistä puhumme, kun puhumme osaamisesta:

http://www.traintree.fi/yleinen/mista-puhumme-kun-puhumme-osaamisesta/

Marja Pirttivaaran, Sitra, mukaansatempaava esitys Geneettisestä sukututkimuksesta nörttinäkökulmasta vei ihan uusiin ulottuvuuksiin. Hyvä että huomattiin poistua ajoissa laivasta, kun pääsimme syvemmälle DNA näytteiden hyödyntämisessä sukututkimuksessa.

Marja Pirttivaaran esitys:

http://www.slideshare.net/MarPir/2015-0603geek-mpc

Mielenkiintoisten esityksen lisäksi löytyi uusia tuttavuuksia (joiden kanssa pitääkin sopia lounastapaamiset) sekä muutama hyvä tapahtumaidea ja esiintyjäkandidaatti tuleviin tapahtumiin Pirkanmaalle!