Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Testauspäivä 2014

Date: 
Tiistai, 3 kesäkuu, 2014 (Koko päivä)

bugTiistaina 3.6. pidetään jälleen Tampereen teknillisellä yliopistolla TTY:n ja Pitkyn jo perinteinen Testauspäivä ja heti seuraavana päivänä sen jatkoksi 4.6. Testiautomaatiopäivä.  

Testauspäivän temana on suomalainen testaus tulevaisuudessa. Maailmamme muuttuu ja testauksen ja tuotekehityksen laadunvarmistuksen on muututtava sen mukana. Kun muutosta toteutetaan proaktiisesti, olemme valmiimpia tuleviin haasteisiin ja voimme luoda tulevaisuuden toimintaympäristöä meille parhaisten sopivaksi. Päivän aiheena onkin katsoa monipuolisesti kotimaisen testauksen tulevaisuuteen. Teemoja voivat olla esim.:

  • Testauksen tulevaisuus yleensä.
  • Testausosaamisemme uudistaminen ja vahvistaminen.
  • Tulevaisuuden testausvälineet ja alustat, mm. pilviratkaisut.
  • Tuettavan liiketoiminnan muutokset. Testauksen tuki uusille tärkeille toimialoille.
  • Startupien testaustoiminta niiden elinkaaressa aivan alkumetreiltä kasvuvaiheeseen.
  • Testausliiketoiminnan uudet palvelut ja liiketoimintamallit.
  • Globaalit ja lokaalit näkökulmat.

Ohjelma ja puhujat ovat vielä auki ja etsimmekin esityksiä. Ne voivat olla normaalia seminaaripituutta tai viiden minuutin salamapuheenvuoroja. Mukaan otetaan myös viime kerralla suosiota saanut akvaariokeskustelu. Ehdotuksia voi esittää osoitteeseen matti.p.vuori@tut.fi. Alustava ohjelma on tiedossa viimeistään huhtikuussa. Lisätietoja tulee kevään mittaan osoitteeseen http://www.cs.tut.fi/tapahtumat/testaus14 .

Osallistuminen on ilmainen, mutta rekisteröityminen tarvitaan järjestelyjä varten. Rekisteröitymislomakkeen linkki löytyy jo tilaisuuden sivuilta http://www.cs.tut.fi/tapahtumat/testaus14 .

Tavalliseen tapaan myös sponsorointimahdollisuuksia on tarjolla (yleisömääräennuste on noin 250 alan ammattilaista).

Lokaatio: 
Registration starts: 
Lauantai, 3 toukokuu, 2014 - 14:30
Tapahtumalaji: