Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

ITIL-aamupäivä

Date: 
Keskiviikko, 11 kesäkuu, 2014 - 08:30 - 11:30

Onko vastaasi tullut ITIL prosesseja ja yhteensopivia työkaluja - ITIL sitä ja ITIL tätä?

ITIL on hyödyllinen lyhenne osata, mutta kaikkea painettua pitää soveltaa, niin tätäkin parhaiden käytäntöjen kokoelmaa. ITIL ei ole jäykkä teoria eikä standardi vaan laaja kokoelma parhaita käytäntöjä (Best Practices) it-palveluiden suunnitteluun, niiden toimittamiseen, it-infrastruktuurin tehokkaaseen hallintaan ja johtamiseen.
ITIL-mallin määrittelemät palveluprosessit ovat käytännössä testattuja ja toimiviksi havaittuja lukuisissa organisaatioissa maailmanlaajuisesti. Jokainen organisaatio voi poimia itselleen sopivat osat ja täydentää niitä omilla parhailla käytännöillään. ITIL soveltuu kaikenkokoisten yritysten it-prosessikehykseksi, mutta valmis malli se ei ole, eikä sen siirtäminen toiseen yritykseen onnistu sellaisenaan.

3 tunnissa käymme läpi hyödylliset lyhenteet ja asiat niiden takana selvällä suomenkielellä.
Käymme esimerkkien avulla läpi elinkaariajattelun  ja jatkuvan parantamisen eli palveluideasta sen tuotteistamiseen ja tuottamiseen.

Tervetuloa hakemaan ITIL perustietoja, virkistämään muistia tai jakamaan kokemuksia palveluiden tuottamisesta, palveluiden hallinnasta ja niiden johtamisesta.

HUOM: Tilaisuuden raportti ja materiaalit tästä linkistä.

Lokaatio: 
Registration starts: 
Keskiviikko, 21 toukokuu, 2014 - 14:30
Tapahtumalaji: