Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

ICT Ladies Tampere startti

Date: 
Tiistai, 1 lokakuu, 2013 - 18:00

Tiistaina 1. lokakuuta klo 18:00 alkaen kutsun Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistyksen leidit kahvi- ja kakkutarjoilun ohessa keskustelemaan ICT Ladies toiminnasta ja tällaisen verkoston perustamistarpeesta Pirkanmaalle. 

Helsingin tietojenkäsittely-yhdistyksen yhteydessä on jo pitkään toiminut vireä ja vilkas ICT Ladies verkosto, joka on järjestänyt erityisesti naisnäkökulmasta mielenkiintoisia ja osallistujien tärkeiksi kokemia tilaisuuksia. ICT Ladies/Hetkyn toimintaan on toki voinut osallistua myös muualtakin kuin vain pääkaupunkiseudulta, mutta jo pelkkä matka ja siihen tarvittava matka-aika ovat toimineet tehokkaana jarruna tämän mahdollisuuden hyödyntämisessä.

Kysymys kuuluu: ”Tarvitaanko vastaavaa verkostoa täällä Pirkanmaalla?”. Yhdistyksen hallitus ei toki voi tähän kysymykseen vastata, vaan te, jäsenistömme naiset, voitte päättää tämän asian. Yhdistys voi toimia tässä asiassa lähinnä fasilitaattorina ja tarjota sekä omia että TTL:n resursseja toiminnan pyörittämiseen sekä tietenkin yhteisesti sovittavan budjetin kulujen kattamiseen.

logoKeskustelutilaisuus pidetään Pirkkalassa Partolan kauppakeskuksessa toimivassa Pikku Paratiisin hyvinvoinnin keitaassa osoitteessa Kenkätie 4 (S-marketin talo).

Tilaisuuden aluksi Pikku Paratiisin yrittäjä Leila Vanninen esittelee Pikku Paratiisin toimintaa kahvi- ja kakkutarjoilun merkeissä ja pääsemme osallisiksi jäätelönteon saloista erityisen jäätelökurssin merkeissä. Jäätelödemo pitää sisällään infopaketin jäätelöiden raaka-aineista, lähituotannon aineksista sekä superfoodeista. Demon tuotokset ovat toki maisteltavissa annettujen oppien  validiteetin tarkistamiseksi. Pikku Paratisi Facebook.

Tervetuloa päättämään ICT Ladies Tampere verkoston kohtalosta

Aki Pitkäjärvi
Puheenjohtaja, Pitky ry.

Liitetiedosto: 
Lokaatio: 
Registration starts: 
Tiistai, 24 syyskuu, 2013 - 20:00
Tapahtumalaji: