Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

PM Club Tampere alkaa kehittää projektinhallintaa Pirkanmaalla

Tampereelle perustetaan projektinhallinnan kehittämiseksi PM-Club Tampere (Project Management -Club), jonka tehtävänä on kasvattaa projektitoiminnan osaamista ja arvostusta alueella. PM-Club Tampereen toiminnasta vastaa Pasaati Oy yhteistyössä Projektiyhdistys ry:n (PRY) ja Pirkanmaan Tietojenkäsittely-yhdistyksen (Pitky)kanssa. Klubin toiminta käynnistyy 30.5.2012.

Klubin toiminta on tarkoitettu kaikille projekteissa työskenteleville ja projektien johtamisesta-, ohjauksesta- ja projektiliiketoiminnasta vastuussa oleville henkilöille.  Klubitoiminnan muotoja ovat esimerkiksi alustukset, keskustelutilaisuudet, teemoitetut tilaisuudet ja erilaiset workshopit.

- Hyvin toimiva ja laadukas projektitoiminta on elinehto pirkanmaalaiselle liike-elämälle. Teimme alkuvuonna kyselyn, johon saimme laajasti vastauksia projektitoiminnassa mukana olevilta henkilöiltä.  Vastaukset kertoivat selvää kieltä siitä, että PM-Club Tampereen toiminnalle on alueella tarvetta, kertoo hallituksen puheenjohtaja Pasi Kivimäki Pasaati Oy:stä.

- Projektiyhdistyksellä on hyviä kokemuksia vastaavanlaisesta toiminnasta Vaasan alueelta, missä PM-Club Vaasa on jo toiminut menestyksekkäästi usean vuoden ajan. Vaasassa Clubin toimintaan antavat aktiivisen panoksensa alueella toimivat yritykset, Yliopisto, Ammattikorkeakoulu ja Vaasan kaupunki, kertoo Projektiyhdistyksen toiminnanjohtaja Jyry Louhisto.

Pitkyn (Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys) toiminnanjohtaja Ilpo Tolvasen mukaan monet pitkyläiset toimivat erilaisissa projektitehtävissä, ja projektiluonteinen työ lisääntyy jatkuvasti.

- On hienoa, että saamme vihdoinkin lähteä Projektihdistyksen kanssa toteuttamaan toimintaa Tampereelle, kun saimme asiaan innostuneen paikallisen vetäjän. Toiminnassa on hienoa, että siinä verkostoituvat useiden eri alojen toimijat, eivät vain atk-projekteissa pyörivät jäsenet.

Lisätietoja antaa :

Pasi Kivimäki, hallituksen puheenjohtaja, Pasaati Oy, 
Gsm 0400 635690, Email pasi.kivimaki@pasaati.com

pasaatiPasaati Oy on vuonna 2006 perustettu projektienhallintaan erikoistunut yritys, joka tuo asiakkailleen projektointivoimaa, www.pasaati.fi

pryProjektiyhdistys ry on perustettu vuonna 1978. Yhdistys parantaa jäsentensä edellytyksiä suunnitella, johtaa ja toteuttaa tuloksellisia projekteja verkostoituneessa ja kansainvälisessä ympäristössä. Tavoitteena on tehdä tehokkaan ja ketterän projektityön osaamisesta kilpailuetu, joka edistää suomalaisen työn kansainvälistä kysyntää ja hyödyttää koko kansantaloutta.

pitkyPitky ry:n tarkoituksena on toimia ICT-alan parissa työskentelevien yksityisten henkilöiden ja yhteisöjen yhdyssiteenä Pirkanmaan alueella ja tukea näiden yhteisiä pyrkimyksiä.

Artikkelilaji: