Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

PM Club Tampere on vilkas viisivuotias

Pitkyn ja Projektiyhdistyksen yhteinen yhteisö PM CLub Tampere täytti viisi vuotta. Projektitoiminta on tärkeässä osassa Pitkyn jäsenten maailmaa ja elinkeinoalueemme uudistukset tehdään aina erilaisten tuotekehitys- ja muiden projektien kautta.

Kun Pari Kivimäki ehdotti tällaista yhteisöä Pitkyn hallituksessa, se tuntui erinomaiselta idealta ja kovinkin kiinnostavalta jäsenillemme. Clubi lähtikin heti käyntiin ja viimeiset kolme vuotta Päivi Kähönen-Anttilan vetämänä sillä on ollut loistava setti erilaisia yhteisöllisiä tilaisuuksia, joissa on kuultu yritysten ja erilaisten asiantuntijoiden esityksiä, tehty ryhmätöitä ja käyty monenlaisilla ekskursioilla. Lisäksi yhteistyö ja kustannusten jakaminen PRY:n kanssa on ollut hyvin tervetullutta pienen budjetin yhdistykselle.

Vuosipäivää vietettiin 10.5.2017 TreStartin tiloissa. Kuvissa alla Päivi ja Pasi ja kuvakollaasissa tilaisuuden clubilaisista.

 

Toivokaamme Clubille pitkää ikää! Kiitos tähänastisesta Pasille, Päiville ja kaikille Clubin pyörittämiseen osallistuneille, tilaisuuksien esiintyjille ja sponsoreille sekä yhteisön jäsenille. Lue myös juttu Clubista juhlajulkaisustamme.

PM Clubille kaivataan vetäjää ensi vuodesta alkaen. Kuka olisi sopiva ja halukas? Vetäjä pääsee (todennäköisesti) myös Pitkyn hallitukseen kehittämään koko yhdistyksen toimintaa.

t. Matti Vuori

Artikkelilaji: