Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Yhteistyö ja vuorovaikutus projekteissa, simulaatiopeli

Date: 
Torstai, 5 syyskuu, 2019 - 15:30
 
Tapahtumapaikka: Winebridge, Hallituskatu 14 - 16, Tampere
Lisätietoja: info@pry.fi
 
 
Projektitoiminnan kehittämis- ja valmennusvälineenä Roolipelisimulaatio – DEMO-työpaja
 
Projektitoiminnan menestyksen ratkaisee viime kädessä ihmisten sujuva yhteistyö ja mutkaton vuorovaikutus projektien arjessa. Sen kehittämiseen ei kuitenkaan riitä pelkkä projektinhallinnan  työkalujen ja prosessimallien käyttöönotto ja kouluttaminen.
 
Riku Oksman
FT Marko Ikonen ja KTT Riku Oksman Projektivarikko Oy:stä ovat kehittäneet roolipelisimulaatioon perustuvan kehittämis- ja valmennusvälineen, jonka avulla pystytään pureutumaan nimenomaan ihmisten yhteistyöhön ja vuorovaikutukseen liittyviin kysymyksiin projekteissa. Roolipeli simuloi hämmästyttävän todentuntuisesti projektitoiminnassa eteen tulevia johtamis- ja vuorovaikutustilanteita ja niiden vaikutuksia ryhmädynamiikkaan ja projektin lopputulokseen.
 
Marko Ikonen
Roolipeli on ollut mukana Projektiyhdistyksen tapahtumissa ja olemme saaneet roolipelityöpajasta paljon kiitosta ja erittäin hyvää palautetta. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä itse tutustumaan tähän monipuoliseen kehittämistyökaluun PM Club Tampereen kokoontumisessa 5.9. Markon ja Rikun vetämässä demo-työpajassa.
 
Työpajassa työskennellään 3-5 hlön ryhminä ja mukaan mahtuu maksimissaan 20 henkilöä. Ole siis nopea ja varaa paikkasi pikaisesti! 
 
Tilaisuus on maksuton, mutta peruuttamattomasta poisjäännistä veloitamme 30 euron maksun
 
Ilmoittautuminen tästä linkistä
 
 
 
Lokaatio: 
Registration starts: 
Keskiviikko, 14 elokuu, 2019 - 14:30
Tapahtumalaji: