Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Pitkyn syyskokouksessa isompi hallituksen vaihto ja sote-asiaa

Pitkyn syyskokousta 2017 vietettiin TreStartin tiloissa. Alkuohjelmana Timo Valli kertoi sote-tietojärjestelmämaailman kehittymisestä viranomaistoiminnasta oikeaksi toimialaksi. Esityksen materiaalit tulevat ladattaviksi myöhemmin.

Timo Valli esittää

Syyskokouksessa katsotaan aina tulevaan vuoteen. Voit tutustua toimintasuunnitelmaamme. Kerhojen toiminnassa on ensi vuodeksi muutoksia. Uusi PitKyber aloittaa Matti Turusen vetämänä varsinaisen toimintansa. ICT Ladies Pirkanmaan vetäjänä jatkaa Sanna Parkkali, mutta hän jää pois hallituksesta maksimivuosien tullessa täyteen (kerhojen vetäjät voivat tietenkin osallistua hallituksen kokouksiin, mutta ilman äänioikeutta). PM Club Tampereen vetäjä vaihtuu. Päivi Kähönen-Anttila luopuu kerhon vedosta ja myös hallituspaikasta ja hänen tilalleen tulee kerhon vetäjäksi Milla Lindroos. Nettisivustosta vastannut Petri Heinoja ja Pekka Kimpimäki ovat myös "erovuorossa". Kiitos kaikille tähänastisesta! Samoin luopuu puheenjohtajan paikastaan allekirjoittanut.

Kuvissa alla Sanna, Päivi ja Petri.

Sanna Päivi Petri puhuu


Vuoden 2018 hallituksessa jatkavat Liisa Korpela, Matti Turunen ja Ilpo Tolvanen (joka jatkaa myös toiminnanjohtajana). Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Anu-Maria Laitinen. Loput hallituksen jäsenet ovat Tero Ahtee, Mika Anttila, Ilkka Lehtonen ja Kristiina Tähtinen. Toiminnantarkastajana jatkaa Aki Pitkäjärvi, varahenkilönä Ilkka Saanilahti. Liittokokousedustajat ovat Ilkka Lehtonen ja Kristiina Tähtinen.

Anu-Maria nuijan varressa

Anu-Maria ehti jo kokeilla Pitkyn puheenjohtajan nuijan käyttöä.

Ai niin, menu oli taas hyvä!

t. Matti Vuori

 

Artikkelilaji: