Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Syyskokous 2019 oli taas antoisa tilaisuus

Vuoden 2019 syyskokous vietettiin meille jo tutussa Tampereen yliopiston TAUCHI-yksikön viihtyisässä SimSpacessa. Vieraanamme oli TIVIA:n toimitusjohtaja (titteli on vaihtunut toiminnanjohtajasta) Jussi Nissilä. Hän kertoi kokouksen aluksi TIVIA:sta ja sen ja jäsenyhdistysten toiminnasta 2020. Hyvä uutinen oli se, että TIVIA-tasolla näyttää jäsenkato taantuneen ja on paljon ideoita yhteisön kehittämiseen.

Jussi Nissilä

Vuoden 2020 toimintasuunnitelma budjetteineen hyväksyttiin ja kokous antoi tukea jo aiemmin viestitylle ajatukselle mahdolliselle uudelle toimintamallille, jossa toiminnanjohtajan roolista luovutaan ja tehtävät jaetaan uudella tavalla. Ilpo Tolvanen jatkaa kuitenkin vielä ensi vuoden alussa, kunnes uudet kuviot on saatu muodostettua.

Toimintasuunnitelman käsittelyä

Hallitukseen valittiin Tero Ahtee, Mika Anttila, Janne Kivinen, Mikko Mörö, Kristiina Tähtinen, Merja Antila, Markku Mikkanen ja pj:ksi palaa 2 vuoden jälkeen Matti Vuori. Toiminnantarkastajaksi valittiin Tero Lahtinen ja varalle Jari Salo. .

Kuten tapoihin kuuluu, hallituksesta poistuvia kiitettiin heidän tärkesttä panoksestaan. Nyt hallituksen jättävät pj:lle Anu-Maria Laitinen, Ilkka Lehtonen ja Petri Heinoja ja Liisa Korpela (ei tilaisuudessa).

Anu-Marian kiitos Ilkan kiitokset Petrin kiittäminen

Tarjolla oli mainio libanonilainen illalliskattaus.

Ruokakollaasi

Osallistujat eivät jääneet paitsi tärkeästä Suomen jalkapallo-ottelustakaan. Etukäteen mietittiin, että tuottaako ottelu kovasti osallistujakatoa tilaisuuteen, mutta onneksi niin ei käynyt.

Futis-screeni

Pelin ja syömisen jälkeen TAUCHIn yhteyspäällikkö Arto Hippula kertoi TAUCHIn tekekemisistä ja autojen käyttöliittymähankkeesta. Hienoa työtä!

Arto

Syyskokouksen jatkoilla käytiin Tornihotellin Moro Sky Barissa - huikeat maisemat!

Sky Barissa

Kokonaisuudessaan mainio tilaisuus! Kiitos kaikille!

 

Teksti ja kuvat Matti Vuori

Artikkelilaji: