Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Pitkyn syyskokouksessa pohdittiin tulevaa juhlavuotta ja vietettiin hautajaisia

Pitkyn syyskokous pidettiin perjantaina 13.11.2015 tuttuun tapaan TAKK:ssa. Aloitimme ohjeisohjelmalla, jossa oli tällä kertaa tärkeää asiaa tietoturvasta. Mitä pitää ottaa huomioon kierrätettäessä vanhoja ICT-laitteita ja miten on seurattava ja havainnoitava tietoturvauhkia molempiin suuntiin, yrityksestä poispäin ja yrityksiin kohdistuvina. Asiantuntijana  Sami Rinne Tietokonekierrätys Group Suomi Oy:stä (alla vasemmalla). Toisena teemana kuulimme kyberturvallisuudesta ja havainnoinnista tietoturvakonsultti TkT Seppo Heikkiseltä Nixu Oyj:stä (oikealla).

Sami Rinne Seppo Heikkinen

Sanna Parkkali esitteli ICT Ladiesien ja Päivi Kähönen PM Clubin toimintaa ja tulevaisuuden suunnitelmia. Molemmat kerhot ovat olleet aktiivisia tänä vuonna ja sama linja jatkuu ensi vuonnakin.

Pitkylle 2016 on 50-vuotisjuhlavuosi ja hallitus antoi luvan käyttää sen kunniaksi normaalia enemmän rahaa toimintaan, jotta saamme vuodesta meille merkittävän ja saamme samalla tuotettua näkyvyyttä ja kiinnostusta yhdistystä kohtaan. Suunnitteilla on messumatka ulkomaille, juhlaillallinen ja juhlajulkaisu. Näistä kerrotaan myöhemmin lisää.

Pitkyn Palvely Oy perustettiin vuonna 1989 hoitamaan koulutusliiketoimintaa, mutta jo pitkään se on toimimattomana aiheuttanut vain vaivaa. Purkuprosessi on ihan loppumetreillä ja nyt voitiinkin yhdessä saattaa yhtiö haudan lepoon.

Yhtiön varat ovat nyt yhdistyksen suorassa hallinnassa ja vaikka niitä kulutetaankin harkitusti toimintaan, pääoman hoitamiseen on laadittu oma suunnitelmansa.

Toiminnanjohtaja Ilpo Tolvanen muisti aktiivisesti hallituksen työhön osallistuneita. Alla vuorossa varapuheenjohtaja Pekka Kimpimäki (kuvassa oikealla) ja sen jälkeen Sanna Parkkali. Akiivisesta toiminnasta verkkosivujemme ylläpidosta muistettiin myös palkita Petri Heinojaa.

 

Syyskokouksessa valitaan aina seuraavan vuoden hallitus ja muut tehtävien täyttäjät. Puheenjohtajaksi valittiin jälleen Matti Vuori. Yhdistyksen hallitukseen oli ehdolla kaikkiaan 11 halukasta eli jo tuttuun tapaan jouduttiin äänestämään. Kerhojen vetäjät, verkkosivujen hoitaja (Petri Heinoja) ja varapuheenjohtaja (Pekka Kimpimäki) valittiin hallitukseen. Muut esittivät pitchin taustastaan ja siitä, mitä he toisivat yhdistykselle. Hallitukseen valittiin Sanna Parkkali, Päivi Kähönen, Petri Heinoja, Pekka Kimpimäki, Kristian Virtanen, Matti Turunen, Tero Lahtinen, Ilpo Tolvanen. Toiminnantarkastajaksi Aki Pitkäjärvi ja varalla Saul  Wiinamäki. Pitkyn edustajat TIVIA:n vuoden 2016 liittokokouksiin Ilpo Tolvanen, Pekka Kimpimäki ja varalle Ilkka Saanilahti.

Kokousta vietettiin samalla syöden, ettei synny turhaa kiirettä asioiden käsittelyyn. Taustalla näkyvät kerhojen uudet rollupit, jotka toimivat jatkossa useiden tilaisuuksien maamerkkeinöä.

Alla PM Clubin klubin rollupin vieressä vetäjä Päivä Kähönen ja Matti Vuori, joka suunnitteli rollupit ja klubin logon (kuva: Ilpo Tolvanen. Muut  jutun kuvat: Matti Vuori).

 

Artikkelilaji: