Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Vierailu Tammervoimaan

Date: 
Tiistai, 11 lokakuu, 2016 - 16:30

Lähde mielenkiintoiselle vierailullemme Tammervoimaan! 

Voimala valmistui vuoden 2015 lopussa ja tuottaa lämpöä pirkanmaalaisten sekajätteistä. Laitos käsittelee vuosittain 160 000 tonnia jätettä ja tuottaa 310 GWh kaukolämpöä ja 90 GWh sähköä, mikä riittää 30 000 asunnon lämpöön ja sähköön! Vuorokauden aikana kuormansa purkaa noin 90 jäteautoa 9000 kuution jätebunkkeriin. Jätteet poltetaan 1000 asteen liekillä. Tule mukaan katsomaan, miten tämä tapahtuu! 

Voimalaitos sijaitsee Tarastenjärvellä ja voimme tarpeen mukaan saapua paikalle kimppakyydein. Halutetessasi tarjota kyytiä tai paikan kimppkyytiin, ota yhteyttä joko sähköpostilla osoitteeseen ictladies.pirkanmaa@gmail.com tai viestitä ICT Leidien FB-sivustolla. Merkitse myös ilmoittautumisen lisätietoihin tarjoatko/tarvitsetko kyytiä.

Saapuminen Tammervoimalle

Tammervoiman hyötyvoimala sijaitsee Tarastenjärven jätteenkäsittelykeskuksen naapurissa Tampereella.  (Valtatie 9:n varrella noin 15 km Tampereelta Oriveden suuntaan.) Tammervoiman hyötyvoimalan osoite on Hyötyvoimankuja 1, 33680 Tampere. Voit käyttää navigaattorissa myös osoitetta Tarastenjärventie. Saapuessanne voimalalle kääntykää Hyötyvoimankujalta vasemmalle Tammervoiman parkkipaikalle opasteen mukaisesti vieraille merkityille paikoille. Lisää parkkipaikkoja on Hyötyvoimankadun jatkeella. KATSO OHJEET: http://www.tammervoima.fi/vierailut.html

Tammervoiman sivut: http://www.tammervoima.fi/

Ilmoittaudu mukaan, myös miehet tervetulleita!

 

Lokaatio: 
Registration starts: 
Sunnuntai, 4 syyskuu, 2016 - 11:00
Tapahtumalaji: