Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Digitaalinen Tavoitetaulu -työpaja

Date: 
Tiistai, 15 maaliskuu, 2016 - 17:00

Tervetuloa tekemään digitaalinen tavoitetaulu!

Aarrekarttojen ja tavoitetaulun tekemisestä olet varmasti kuullut ja ehkä sellaisen aiemmin tehnytkin. Nyt teemme vastaavan digitaalisesti! Meitä ohjaamaan saapuu Jaana Ovaska, joka on osaamisen avaaja, konsultti ja valmentaja. Jaanan monipuoliset, ”poikkitieteelliset” taidot ja kokemukset ovat kertyneet hänen työskennellessään IT-alalla yli 25 vuotta johto-, konsultointi- ja asiantuntijatehtävissä sekä aikuiskoulutuksen kehittämis- ja valmennustehtävissä. (http://www.traintree.fi/jaana-ovaska/)

 

Työskentelemme osan aikaa tietokoneilla, kameroilla, kännyköillä eli millä nyt voi ottaa kuvia ja yhdistellä niitä helposti. Erityisiä kuvankäsittelytaitoja ei tarvitse hallita.

Ota mukaasi tabletti/iPad tai tietokone ja lataa siihen jokin ilmainen ohjelmisto, app tms., jolla voit yhdistellä helposti valokuvia. Esim.

  • kannatettavalla Picasa3 tai Collage Maker 3.8
  • iPadilla käteviä ovat ilmaiset PhotoGrid  (oma suosikkini) tai Pic Collage
  • Macilla Contour Collage LE tai Fotor
  • Yksinkertaisimmillaan pärjää MSPowerPointillakin.

Kannattaa asentaa jokin väline jo etukäteen, vähän tutustua ja kokeilla kuvien kokoamista. Tarvitsemme myös kuvia ja niitähän on internet pullollaan. Varmista, että pääset koneeltasi verkkoon. Muista myös omat valokuvasi. Jos haluat voit napsia mukaasi valokuvia lehdistä, kirjoista jne. Jos sinulla on tiedossa jokin hyvä softa, jolla voi yhdistellä kuvia kollaasiksi, kerro siitä meille jo etukäteen, niin voimme jakaa myös tällaista tietoa.

Tervetuloa mukaan, tilaisuus on ensisijaisesti Pitkyn jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, nyt kannattaa liittyä!

Muistathan ilmoittautua, paikkoja rajoitetusti! Paikkana Kehräsaari, Villa Vintti1 -kokoustila.

 

 

Lokaatio: 
Registration starts: 
Tiistai, 16 helmikuu, 2016 - 21:30
Tapahtumalaji: