Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Strategiset projektit kiinnostivat Projektinhallintapäivässä

Pitkyn ja TTY:n  Projektinhallintapäivässä ei tällä kertaa puhuttu menetelmistä tai välineistä, vaan nostettiin keskustelun tasoa liiketoiminnan onnistumiseen: miten strategiat jalkautetaan projekteissa? Tämä teema kokosi TTY:n tietotaloon noin 170 hengen yleisön ja ehdokkaita esiintyjiksi saatiin reilusti enemmän kuin voitiin mahduttaa mukaan!

Päivän puheenjohtaja oli taas TTY:n Tero Ahtee.

Pitky jakoi taas pienet stipendit TTY:n Tietotekniikan laitoksen ja TaY:n Informaatiotieteiden yksikön projektityökurssien parhaille ryhmille. Pitkylle on kunnia voida palkita hyviä suorituksia ja nostaa esille nuoria osaajia. Kuvissa TTY:n Haamuryhmä ja TaY:n Projektisimulaattori-ryhmä.

Haamuryhmä  Projektisimulaattori

Päivän mainioissa esityksissä käsiteltiin teemaa monelta kantilta. Esillä oli mm. maailmamme ja teknologian exponentiaalinen kehitys, ohjausryhmien toiminta, organisaatioiden itseohjautuvuus, projektien viestintä, resursointi, ihmisten mukaan ottaminen muutoksiin, onnistuneen hankkeen resepti, kokemuksia projektien menestyksekkäästä läpivedosta. Kuulimme myös pari riffiä ilmakitaran soittoa Heikki J. Mattilalta, joka muistutti, että hymy ei ole este tehokkuudelle. Esitysten materiaalit löytyvät päivän sivuilta. Niihin kannattaa tutustua.

Kiitos osallistujille, esiintyjille ja järjestäjille sekä PRY:n tilaisuuden tuesta.

Yleisön kommentteja löytyy Twitterissä tägillä #trephp15

Projektinhallintapäivät järjestetään suunnitelmien mukaan taas kahden vuoden kuluttua. Projektinhallinnan asioiden nälkää tyydyttää sillä välin Pitkyn ja PRY:n PM Club Tampere, joka järjestää toimintaa kahden kuukauden välein.

 

Artikkelilaji: