Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Uratarinoita

Date: 
Torstai, 8 joulukuu, 2016 - 18:00

Uratarinoita

Vuoden lopuksi kokoonnutaan upeiden uratarinoiden ja innostavien esimerkkien äärelle, keskustelemaan ja viettämään yhteistä aikaa. 

Puheenvuorot:

 

Laura Tammisto
Tampereen Seudun Yrittäjänaiset ry valitsee vuosittain Ilonan päivänä 9. lokakuuta jäsenistöstään Vuoden Ilonan, positiivisen yrittäjänaisen. Vuoden Ilona on esimerkki yrittäjänaisen myönteisestä tarmosta, tahdosta tarttua toimeen sekä rohkeudesta toteuttaa omaa unelmaansa. Vuonna 2015 Vuoden Ilonaksi valittiin Studio Torkkelin yrittäjä, valokuvaaja Laura Tammisto. Kuulemme Lauran tarinan siitä miten hän on päätynyt yrittäjäksi, millaista yrittäjänä toimiminen on.

Kirsti Röyskö

Kirstillä on pitkä kokemus tuotekehitystyön johtamisesta Nokia Networksilla. Hän on ollut perustamassa ja myöskin vastannut Nokia Networksin Tampereen yksiköstä. Nokia Networksin tarina on omaa luokkaansa ja Kirstillä on ollut merkittävä osa tässä menestystarinassa!
Tällä hetkellä Kirsti on eläkkeellä, isoimpina hankkeina työelämän kehittämisen verkoston hankkeet sekä seniorien teknisenä tutorina toimiminen, auttamassa hyödyntämään IT teknologioita.
Erityisosaamisalueita ohjelmistokehituksen johtaminen, osaamisen kehittäminen ja ohjelmistokehityksen inhimillinen näkökulma.

Erja Sipilä

Erja opettaa ja tutkii elektroniikkaa Tampereen teknillisessä yliopistossa. Hän on kouluttautunut tekniikan lisenssiaatiksi ja väittelee tohtoriksi elektroniikasta 28.10.2016. Kuulemme Erjan oman omasta polusta tekniikan pariin ja ajatuksia muun muassa siitä, voiko tytöt olla onnellisia työskennellessään tekniikkan parissa. 

 

Ilmoittaudu mukaan innostumaan ja löytämään uusia ajatuksia vuoteen 2017!
 

http://www.valtatie30.fi/sijainti/ (kattosaunalla)

Lokaatio: 
Registration starts: 
Sunnuntai, 13 marraskuu, 2016 - 20:30
Tapahtumalaji: