Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Academic Summit 2019

14. - 15.8 Espoossa tapahtuu 


Projektiyhdistyksen Academic Summit on yliopistoille, ammattikorkeakouluille ja muille oppilaitossektorin toimijoille sekä opetusviranomaisille tarkoitettu oppimis-, tiedonjako ja verkostoitumisfoorumi. Academic Summitin toiminnan sisällöstä ja kehittämisestä vastaa Projektiyhdistyksen tieteellinen neuvottelukunta, joka koostuu yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen projektijohtamisen tutkijoista ja opettajista.

Academic Summitin ”sateenvarjon alla” kokoonnutaan ja kehitetään korkeakoulujen, oppilaitosten ja Projektiyhdistyksen yhteistyönä suomalaista projektialan tutkimusta ja opetusta. 

Academic Summitin tavoitteena on innovoida ja käynnistää projektialan tutkimukseen ja koulutukseen liittyviä kehittämishankkeita, kuten digi-oppimateriaalit / eLearning, lopputöiden ja tutkimuskohteiden hankinta ja/tai julkistus, opiskelijasertifiointi, koulutusohjelmien akreditointi ja kansainväliset tapahtumat. Academic Summit toimii myös kanavana Projektiyhdistyksen tieteellisen neuvottelukunnan ja yliopistojen, korkeakoulujen/ammattikorkeakoulujen sekä Projektiyhdistyksen yli 200 jäsenyritysverkoston välillä.

Verkoston vuotuinen päätapahtuma on elokuussa järjestettävä Academic Summit, joka järjestetään jo kuudetta kertaa! Tapahtuma on tällä kertaa kaksipäiväinen, Espoo & Tallinna.

Ohessa lyhyt ennakkokysely tapahtuman järjestelyyn liittyen. Auta järjestelyissä! Muutama kysymys, joihin vastaat alle minuutissa.

https://link.webropolsurveys.com/R/BE21B078ED39D6A0
 
Ystävällisin terveisin
Joxi Kaaja, Projektiyhdistys

Artikkelilaji: