Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Noudatettavat säännöt

Pääsääntöisesti tapahtumia, seminaareja ja muita tilaisuuksia pyritään järjestämään Pitkyn jäsenille maksuttomina. Sikäli kun tästä säännöstä joudutaan poikkeamaan, ilmoitetaan perittävä maksu tapahtumailmoittautumisen yhteydessä selvästi, samoin kuin sekin, että koskeeko maksullisuus jäseniä vai yhdistykseen kuulumattomia vaiko peräti molempia.

Mahdolliset maksut tulee suorittaa yhdistyksen tilille tapahtuma-ajankohtaan mennessä, jolloin pankin maksukuittiprintti käy suorituksen tositteena. Maksun selitekenttään on syytä merkitä tapahtuman päivämäärä, otsikko sekä maksajan nimi.

Yhdistyksen käyttämä Danske Bankin pankkitili on:

IBAN FI96 8000 1701 5019 35
BIC/SWIFT: DABAFIHH

Tapahtumiin rekisteröityminen

Tilaisuuksiin osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä/ilmoittautumista osallistujaluetteloon, jonka sisältö toimitetaan tilaisuuden jälkeen Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry:n Kilta-rekisteriin lain vaatimaa tilastointia varten (ks. Rekisteriseloste).

Jäsennumeron käyttö ilmoittautumisessa ei ole välttämätön, mutta nimi, sähköposti ja puhelinnumero ovat.

Emme käytä annettuja tietoja roskapostin toimitamiseen, mutta muistutamme sähköpostitse tilaisuudesta pari päivää ennen tilaisuutta ja tilaisuuden jälkeen informoimme mahdollisesti julkaistun esitysmateriaalin saatavuudesta.

Muutokset rekisteröitymisen jälkeen

Tehdyn rekisteröinnin jälkeen havaitut muutostarpeet tulisi viedä rekisteriin ensisijaisesti järjestelmän rekisteröitymisen yhteydessä toimittaman linkin kautta, mutta myös sähköpostitse (toiminnanjohtaja@pitky.fi) tai puhelimitse (+358-44-790 6450) toimitetut peruutukset kelpaavat.

Erityisesti mahdolliset erikoisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat on hyvä varmistaa, jotta voimme varautua tilanteeseen sopivilla vaihtoehdoilla päämenulle.

Rekisteröitymisen peruutus

Tilaisuuteen osallistumisen peruuttaminen on sallittua ja sen voi tehdä rekisteröitymisen yhteydessä saadun sähköpostin mukana tulleen viestin linkistä vielä vuorokautta ennen tilaisuuden alkua. Koska varaamme tilaisuuksiin tilat, jaettavat materiaalit, tarjottavat syötävät ja juotavat näiden ilmoittautumisten mukaan, on oleellista, että peruutuksen sattuessa asiasta ilmoitetaan viipymättä.

Peruutukset siis ensisijaisesti järjestelmän rekisteröitymisen yhteydessä toimittaman peruutuslinkin kautta, mutta myös sähköpostitse (toiminnanjohtaja@pitky.fi) tai puhelimitse (+358-44-790 6450) toimitetut peruutukset kelpaavat.

Peruutuskäytäntöön voi olla tapauskohtaisia poikkeuksia, mutta tässä on esitetty noudatettava pääsääntö, joka on voimassa mikäli mitään erityistä asiasta ei ole tapahtuman kuvauksessa mainittu.

Asiallisesti peruutetusta rekisteröitymisestä mahdollisesti maksetut osallistumismaksut palautetaan, kunhan peruutuksen yhteydessä toimitetaan palautuksessa tarvittavat tilitiedot. Palautukset hoidetaan pääsääntöisesti viiden päivän sisällä itse tilaisuuden päättymisestä.

Tilaisuuden maksullisuudesta/maksuttomuudesta riippumatta, käyttämättä jääneestä peruuttamattomasta rekisteröitymisestä veloitamme vähintään 30€. Peruuttamatta jättäminen mitätöi oikeuden etukäteen maksettujen osallistumis- yms. maksujen palautukseen eli nämä varat lasketaan "peruutussakon" osuudesta pois ja mikäli tämä ei riitä, erotus vaaditaan erikseen suoritettavaksi.

HUOM: Joihinkin tilaisuuksiin on enemmän halukkaita kuin mitä voidaan ottaa mukaan, joten jonossa olevien informoimiseksi peruuttamisen ilmoittaminen viipymättä esteen ilmaannuttua on varsin kohteliasta heitä kohtaan.

Rekisteriseloste (Pitky ry/Tivia ry -rekisteri Kilta)

Näillä sivuilla (www.pitky.fi) toteutettuihin tapahtumailmoittautumisiin ja niiden yhteydessä luovutettujen henkilötietojen käsittelyyn käytämme Tietotekniikan liitto ry:n Kilta-tietojärjestelmää, jonka henkilörekisterilain (471/87) 10 §:n mukainen rekisteriseloste on luettavissa URL-osoitteessa

http://www.tivia.fi/rekisteriseloste

Tapahtumiin osallistuville voidaan tilaisuuden jälkeen toimittaa tähän tilaisuuteen liittyvää tiedotusta esim. julkistetuista materiaaleista ja/tai tilaisuudessa toteuteuista tallenteista edellytyksellä, että henkilötietojen yhteydessä on ilmoitettu käyttökelpoinen sähköpostiosoite.

Muilta osin rekisterinpidosta ja tapahtumien järjestelyistä lisätietoja voi tiedustella yhdistyksen puheenjohtajalta, hallituksen jäseniltä tai toiminanjohtajalta.

Koko sivustoa koskevat säännöt

Lisäksi sivustolle syötettyä dataa koskevat koko sivuston yleiset säännöt: Ks. Copyright.