Kuvituskuva - Kirjekuori Pitkyn postimerkillä

Pitkyn jäsenkirje 12/2021 – Kutsu syyskokoukseen 12.11. ja muita asioita

Heips!

Syksyn tärkein tapahtuma on tietysti syyskokous, jonka päiväksi on nyt fiksattu perjantai 12.11. Nyt ollaan taas ihan lähimoodissa, ravintola Tiiliholvissa Tampereen Kauppakadulla. Myös etäyhteys on mahdollinen, jos et pääse paikalle.

Aloitus alkuesityksellä klo 18. Virallinen kokous klo 19. Sen aikana tai jälkeen illallista ja vapaata seurustelua. Jatkot tilanteen mukaan. Pääjuttuina syyskokouksessa on aina ensi vuoden hallituksen ja toimihenkilöiden valinta ja ensi vuoden toimintasuunnitelma.

Alkuesityksenä Ilkka Järvilehto Digialta kertoo meille aiheesta Digitaalisen ja pilvimuutoksen johtaminen.

Tsekkaa päivittyvät tiedot ja ilmoittaudu viimeistään 6.11.:

https://pitky.fi/2021/10/10/syyskokouskutsu-2021/

Mitäs kaikkea muuta on tulossa tapahtumasektorilla:

Funktionaalinen iltapala 27.10: Miten Haskellilla ja Yesod-kehyksellä tehdään ihan tavallisia softia.Tule 27.10. klo 17-19 Pitkyn asialliseen iltapalaan (näillä näkymin etänä) tekemään siitä itse selvää ja tutkimaan miltä näyttää, maistuu ja tuntuu yksinkertainen Haskell-kielinen kirjanpitosofta Yesod-kehyksellä toteutettuna ja miten Haskellilla ylipäänsä kehitetään ohjelmistoja. Aiheesta kertoo meille Juuso Vuorinen, Ideal Learning. Vapaa pääsy. Ollaan etänä.

https://pitky.fi/2021/09/01/funktionaalinen-iltapala-27-10

PM Club -webinaari 29.11.: Ketteryys 2.0 – Mitä kuuluu ketteryydelle. https://www.pry.fi/tapahtumat/pm_club_ketteryys_2.0_-_mita_kuuluu_ketteryydelle.488.html

Pari päivää sitten oli kansainvälinen opettajien päivää. https://pitky.fi/2021/10/05/hyvaa-opettajien-paivaa-2021

Nostetaanpa siksi esille IT-kouluttajien webinaari 15.10.: https://itko.tivia.fi/2021/09/27/webinaari-ohjelmointi-peruskoulun-lukion-ja-ammatillisen-opetuksen-nivelvaiheessa/

Jos et päässyt menneisiin tapahtumiin, luepa niistä:

PM Clubien sessiossa tutustutiin mentorointiin. Lue lyhyt raportti:

Lue pieni raportti Pitkyn kestävän kehityksen webinaarista 16.9. – nyt teemana data-alustat. Mukana kolmen hienon esityksen kalvot ja videotallenne.

https://pitky.fi/2021/09/20/pitkyn-kestavan-kehityksen-webinaari2/

Pieni raportti Pitkyn asiallisesta etäiltapalasta, jossa aiheena oli Mimmit koodaa -toiminta ja vieraana Milja Köpsi @miljakopsi

Palaillaan,

Matti Vuori, Pitkyn puheenjohtaja

puheenjohtaja@pitky.fi

———–

Pitkyn tapahtumat löytyvät aina osoitteesta: http://pitky.fi/f/tapahtumat. Haluatko järjestää asiallisen iltapalan? Ks. https://pitky.fi/toiminta/asialliset-iltapalat/. Entä perustaa kerhon, verkoston tms. Pitkyn alle? Ks. https://pitky.fi/toiminta/miten-perustetaan-uusi-kerho-pitkyn-osaksi/

Tarkempia tietoja TIVIAN ja jäsenyhdistysten tapahtumista: https://tivia-jasenyhdistykset.fi/tapahtumat/ Yhä useampi tapahtuma on avoin kaikkien TIVIA:n yhdistysten jäsenille (yleensä merkitty Verkostokortti-logolla) – ja etätapahtumiin on helppo osallistua.

Muista seurata (ja jakaa) Pitkyn somea https://twitter.com/Pitky_ry (siellä jaamme tärkeitä tai kiinnostavia muidenkin asioita), LinkedIn-ryhmä https://www.linkedin.com/groups/1059177/ on olemassa sinunkin viestejäsi varten.