Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Pitky ry

Pitky on Pirkanmaalaisten ICT-ihmisten yhdysside ja kohtaamispaikka. Pitky järjestää jäsenilleen koulutuksia, seminaareja, ekskursioita ja muita jäsentapahtumia (kuten Pitky GP). Tilaisuudet ovat useimmiten jäsenille ilmaisia. Tuemme kerhoja kuten ICT Ladies Pirkanmaa ja PM Club Tampere ja teemme yhteistyötä mm. alueen oppilaitosten kanssa. Olemme Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n (TIVIA) jäsenyhdistys.

Näillä sivuilla tarjoamme ajan tasalla olevaa tietoa yhdistyksen toiminnasta ja suunnitelmista. Toimintasuunnitelma, yhdistysrekisteriin kirjatut yhdistyksen säännöt, viimeisin vahvistettu toimintakertomus sekä yhdistyksen hallituksen tiedot  kuuluvat vakituisesti esillä pidettäviin faktoihin. Keskustelufoorumimme on LinkedIn:n ryhmä Pitky.

Kehitämme toimintaamme ja näitä sivuja paremmin jäseniämme palveleviksi. Ehdotukset ovat tervetulleita maililla hallituksen jäsenille tai toiminnanjohtajalle, joka pääsääntöisesti hoitaa käytännön asioita.