kuvakollaasi Pitkyn historiasta

Tule mukaan rakentamaan Pitkyä. Joo, juuri sinä!

Pitkyllä eli Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistyksellä on elinvoimaa jo vuodesta 1966. Olemme aina uudistuneet ajan tarpeiden mukaan – tietotekniikan pioneerien verkostosta alueen ATK-kouluttajaksi ja siitä ICT-väen vertaisverkostoksi, jossa tutustumme uusiin asioihin ja toisiimme. Tule Pitkyn ydintiimiin viemään meitä eteenpäin. Etsimme uusia ihmisiä ensi vuodeksi.

Tule hallitukseen toteuttamaan itseäsi

Sykkiikö sydämesi pirkanmaalaisten ICT-ihmisten yhteisölle? Haluatko tehdä kivoja juttuja aktiivisessa yhdistyksessämme? Sinulle voi olla paikka tiimissämme (ns. hallituksessa), jos tykkäät järjestää toimintaa ihmisille muiden samanmielisten kanssa. Samalla löytyy askeretta mm. tällaisista asioita: viestintä, sihteeröinti, sometus, raha-asiat yms… Osaamisellesi on käyttöä! Saat tilaisuuden oppia juttuja! Saat myös mahdollisuuden osallistua TIVIA:n kautta kansalliseen kehittämiseen.

Haluaisitko toiminnanjohtajaksi?

Toiminnanjohtajana olet yhdistyksen moottori. Saat järjestää asioita, pitää lankoja käsissäsi ja koordoida tekemisiä, kontaktoida tahoja, näkyä ja kuulua. Sitä ei tarvitse tehdä yksin, vaan tiiminä hallituksen kanssa. Hommasta annetaan pieni palkkio, mutta se on kuitenkin pienitöinen harrastustehtävä. Roolin täyttäminen on paljolti kiinni siitä, että löydämmekö sopivan ja halukkaan henkilön. Kenties sinut.

Ryhtyisitkö Pitkyn hallituksen puheenjohtajaksi?

Puheenjohtajuus on Pitkyssä turvallinen paikka. Meillä hallitushomma on ystävällistä yhteistyötä. Mukana on aktiivisia ihmisiä ja kerhoilla  omat fiksut vetäjänsä. Haluamme parantaa yhteisöllisyyttämme edelleen. Hallituksessakin se on sitä, että annetaan mieluummin ihmisille tilaa tehdä asioita ilman puheenjohtajan ”häirintää” ja puheenjohtajan kuormittumista.

Rutiineja on puheenjohjalla ”viran puolesta” vähän. Edustamista vielä vähemmän. Esimerkiksi emoyhdistyksemme TIVIA:n erilaisiin työryhmiin sovitaan erikseen osallistujat. Tottakai tehtävässä on silti myös vastuuta ja tekemistä. Vastuu on ennenkaikkea se, mikä otetaan itse vastuuna yhteisön tarpeille. Se ei ole byrokraattista vastuuta, vaan positiivista yhteisöllisyyttä.

Kysele lisää (puheenjohtaja@pitky.fi, toiminnanjohtaja@pitky.fi) ja tule syyskokoukseemme, jossa valitaan hallitus ja jutellaan yhdistyksen ensi vuodesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *