Tapahtuman avaus

PitKyber Sampolassa kertomassa kodin tietoturvasta

Tiistaina 12.11.2019 Pitkyn tietoturvakerho PitKyber järjesti Tampereen seudun työväenopiston kanssa Sampolassa esityksen teemalla kodin tietoturva. Tilaisuudessa pohdittiin sitä, miten kodin tietotekniikkani pidetään turvallisena ja varmistetaan, että tietoni eivät katoa tai niitä eikä omaa henkilöllisyyttä varasteta. Tilaisuudessa käytiin läpi miten turvataan ja varmistetaan tietokoneet, tabletit, kännykkät ja muut kodin laitteet sekä miten sähköpostia ja sosiaalista mediaa on turvallista käyttää. Jutun teemakuvassa yllä käynnistellään vähitellen tilaisuutta. Ilpo Tolvanen spiikkaa session käyntiin.

Asiantuntijoina olivat PitKyberin Ilkka Lehtonen (kuvassa alla vasemmalla) ja Mika Anttila (kuvassa oikealla). Esitystä oli laatimassa myös Janne Kivinen, joka ei valitettavasti päässyt osallistumaan tilaisuuteen.

Ilkka ja Mika

 

Esityksessä käytiin läpi valtava määrä asiaa ja paljon yleisön kysymyksiä. Kiitos esiintyjille, yleisölle ja työväenopistolle yhteistyöstä! Esityksen tallenne ja esityskalvot ovat työväenopiston sivuilla.

Välipalana alla Sampola alkuillan valossa.

Sampola

Teksti ja kuvat Matti Vuori

Vastaa