Hyvää juhannusta ja kesää!

Hyvää juhannusta ja kesää Pitkyn jäsenille, yhteistyökumppaneille, Pitkyn ystäville ja kaikille muillekin! Tämänvuotinen juhannuskortti on bonustupla-erikoinen kahdella kuvalla: Markku Mikkasen drooni-lähikuva Näsinneulasta ja Ilpo Tolvasen kaukokuva järven yli. Muistuttakoon se moninäkökulmaisuudesta monimuotoisessa maailmassamme.

Mutta ensin puheenjohtajan kesätervehdys jäsenkirjeestä:
Alkuvuosi on ollut kaikille haastavaa, erikoista, stressaavaa ja vaarallista aikaa. Nyt tilanne on normalisoitumassa, mutta vaara ei ole ohi – toisen epidemia-aallon mahdollisuus on olemassa, ellemme ole edelleen varovaisia. Kevät on ollut myös opettavaa aikaa organisaatioasioissa ja tietoteknisissä teemoissa: työpaikoilla on opeteltu laajempaa etätyötä, muutettu kenties asenteita sen suhteen, ja kohdattu sen haasteita isossa mittakaavassa, saaden oppeja mm. johtamiseen, työyhteisön toimintaan ja tietojärjestelmien kehittämiseen, riskienhallintaan, ja valmiussuunnitteluun. Epidemiaennusteet ovat synnyttäneet dialogia mallintamisen laadusta ja avoimuudesta ja asiantuntemuksesta tilanneanalyyseissä ja toiminnan johtamisessa. Onkin opittu paljon ja synnytetty uusia valmiuksia tulevien vuosien vastaaviin ja muihinkin uhkiin, olkoonpa se ”uusi normaali” sitten millainen tahansa. Tässä on pilven kirkas hopeareunus!

Kevään jälkeen on moni todella loman tarpeessa ja siksi toivotankin Pitkyn johdon puolesta erinomaista kesää, lepäämistä ja terveyttä. Palataan asioihin taas elokuussa.

t. Matti Vuori

PS. Juhla- ja teemapäiväkortteja on koostettu YouTube-videoon Pitkyn juhlapäiväkortteja Pitkyn Videot -kanavalla.

Juhannuskortti 2020 / llpo Tolvanen Juhannuskortti 2020 / Markku Mikkanen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *