Winebridge

Pitkyn syyskokous 2020 – lähellä ja etänä

Pitkyn syyskokousta vietettiin hybridikokouksena. Tilojen suhteen kävi vähän vanhanaikaisesti, sillä fyysiseen osallistumiseen odotettiin vain muutamia, mutta paikalle tulikin viitisentoista henkeä ja etänä osallistui kuusi. Ihmisillä oli selvästi tarve tavata välillä fyysisestikin. Jouduimme siirtämään kokouksen kabinetista riittävän väljään ravintolatilaan, jossa akustiikka osoittautui haastavaksi.

Kokouksen aluksi valkohattuhakkeri Iiro Uusitalo piti hienon esityksen organisaation tietoturvasta hyökkääjän silmin. Kuulimme mielenkiintoisia asioita erilaisista haavoittuvuuksista, hyökkääjää kiinnostavista asioista ja systeemien suunnittelun tärkeistä asioista. Lue myös Iiron haastattelu.

Iiron esityksessä

Ensi vuoden toiminnassa on keskeistä toiminnanjohtajan roolista luopuminen, mikä antaa hallitukselle uusia haasteita ja aktiivisuuden mahdollisuuksia. Samalla budjetin rakenne muuttuu positiivisesti tj:n palkan poistuessa. Toimintasuunnitelma ja budjetti hyväksyttiin.

Ensi vuonna hallituksen puheenjohtajana jatkaa Matti Vuori. Hallituksessa jatkavat Janne Kivinen, Markku Mikkanen ja Mikko Mörö. Uusina tulevat hallitukseen Petri Parkkali, Oke Rouhe, Jari Salo ja joidenkin vuosien jälkeen taas Tero Lahtinen.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Minna Innala, varalla Mika Anttila.

TIVIA-yhteisön liittokokousedustajiksi valittiin Markku Mikkanen ja Minna Innala.

Kokouksen jälkeen lähikokoustajat nauttivat päivällisen.

Ilallisella

Ilpo Tolvanen on ollut aivan ratkaisevassa roolissa yhdistyksen toiminnan pyörittämisessä jo vuosikymmeniä ja toiminnanjohtajana vuodesta 2007. Koska Ilpolla oli toiminnanjohtajana viimeinen jäsenkokous, hänelle annettiin pieni Pitky-muistotavarasetti.

Pitky-tavaroita

Jatkoilla poikettiin vielä tutustumassa Tero Lahtisen Gelo-firman toimistoon.

Kiitos osallistujille mainiosta kokouksesta, Iirolle hienosta esityksestä ja Terolle jatkoista!

Teksti & kuvat Matti Vuori

Vastaa