Pirkanmaa kartalla

Pitky on koko Pirkanmaan asialla

Yhdistyksillä on usein tapana olla vähän sisäänpäinlämpiäviä, introvertteja ja ujoja, ja avautua heikosti ulospäin teoissaan, viestinnässään ja idoissaan. Ellei niitä välillä muistuta asiasta.

Pitkyn tulevan ja nykyisen hallituksen palaverissa muistutimme itseämme siitä, että Pitky on koko Pirkanmaan asialla, eikä vain jäsentensä. Ei tätä toki ole ihan unohdettu, mutta ulospäin se ei ole näkynyt riittävästi.

Pitkyhän on jäsenkuntansa ja jokainen missio tarvitsee toiminnallisen ja hengessään vahvan yhteisön viemään asiaansa eteenpäin. Yhtenä Pitkynä (vaikka roolit ja foorumit vaihtelevat) me edistämme ICT-toimijoiden, ihmisten ja organisaatioiden, pärjäämistä, kehittymistä ja hyvinvointia.

Pitkyllä on kaikkina ICT:n murroskausina ollut iso rooli pirkanmaalaisessa osaajien yhteisössä (pioneerien verkottajana 60-luvulla, sitten kouluttajana, uusiin asioihin tutustumisen ja verkottumisen foorumina, erityiskerhojen alustana jne…). Nyt eletään taas uudistusten aikaa ja me olemme tälläkin kertaa valmiita uuden ajan haasteisiin, yhteistyössä kaikkien kanssa – yksilöt, julkishallinto, yhdistykset, oppilaitokset ja tutkimuslaitokset. Yhdessä saamme enemmän aikaan.

t. Matti Vuori

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *