Kuvituskuva - Kirjekuori Pitkyn postimerkillä

Pitkyn viimeinen jäsenkirje Tolvasen Ilpolta

Aikansa kutakin
Tämä on viimeinen Pitkyn jäsenkirje, jonka kirjoitan. Vuonna 2021 yhdistyksellä ei enää ole toiminnanjohtajaa, vaan hallitus jakaa keskenään tehtävät. Myös hallituksen ulkopuoliset voivat ottaa vastuun sovituista tehtävistä ja vastata vaikkapa kerhon – vanhan tai kokonaan uuden – tapahtumien suunnittelusta ja/tai järjestämisestä. Toiminnanjohtajan puuttuminen asettaa hallitukselle paineita, kun kaikki käytännön pikkuasiatkin pitää hoitaa kunnialla. Jäsenille tämä tuo hyvän tilaisuuden tai oikeastaan yhdistyksen kannalta vaatimuksen heitellä hallitukselle ideoita toimintaan ja tapahtumien järjestämiseen sekä lähteä mukaan aktiivisesti. Muistathan, että TIVIAn ja useiden jäsenyhdistysten tapahtumat ovat tarjolla myös Pitkyn jäsenille.

Kiitos sinulle jäsen
Kiitos, että olen saanut olla mukana alan kehityksen sisällä näkemässä, kokemassa ja järjestämässä niin monia mielenkiintoisia tilaisuuksia. Aloitin 80-luvun alussa Suomen ensimmäisessä paikallisessa tietojenkäsittely-yhdistyksessä ITKYssä, joka oli silmiä avaava kokemus. Pitkyssä koin atk:n nousuhuuman, kuplan puhkeamisen, laskun ja siirtymisen uuteen normaaliin. Välillä kävin kääntymässä Kantissa Hämeenlinnassa. Jostain syystä, kun johonkin lähden mukaan, huomaan kohta olevani mukana hallituksessa tai jossain vastaavassa. Vuoden 2021 alussa en ole päättämässä enkä vastuussa minkään yhdistyksen tai muun organisaatioin toiminnasta.

Mielenkiintoista uutta normaalia myös sinulle jäsen ja oikein hyvää jatkoa.

Pitkyn uusi hallitus kokoontuu 11.1.2021.

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen puheenjohtaja@pitky.fi

Osoite menee puheenjohtaja Matti Vuorelle, joka myös lukee toiminnanjohtajalle tulevan mailin. Minäkin vielä pari viikkoa sitä seuraan.

Hallitus ilmoittaa aikanaan muutoksista yhteystietoihin ja muihin kuvioihin.

Pitkyn toimintasuunnitelman löydät täältä:
https://pitky.fi/wp-content/uploads/sites/16/2020/11/Toimintasuunnitelma-2021.pdf

Tarkempia tietoja TIVIAN ja jäsenyhdistysten tapahtumista: https://tivia.fi/tapahtumat/
Pitkyn tapahtumat: http://pitky.fi/fi/tapahtumat

Pitkyn some on hyvä paikka kysymyksille, keskustelun käynnistämiselle ja ehdotuksille uusista tilaisuuksista:
https://twitter.com/Pitky_ry
LinkedIn-ryhmä.

Vastaa