Projektinhallintapäivä 2021

Projektinhallintapäivä 2021 kesäkuun alussa – etsimme esitysehdotuksia

Tampereen yliopisto ja Pitky järjestävät jälleen perinteisen maksuttoman (VIII) Projektinhallintapäivän tiistaina 08.06.2021. Mukana yhteistyössä ovat myös Projektiammattilaiset ry, PM Club Tampere ja Tampereen ammattikorkeakoulu.

Tilaisuus järjestetään tällä kertaa kokonaan Zoom-vepinaarina (eikä fyysisesti Tampereella Hervannan kampuksella). Tilaisuuden puheenjohtajana toimii tuttuun tapaan lehtori Tero Ahtee.

Päivään toivotaan esityksiä esimerkiksi onnistuneista projekteista, ketteristä uusista agile-tuulista, uusista projektimalleista ja muista projektitoiminnan ajankohtaisista teemoista. Päivää teemoitetaan esitysehdotusten mukaan. Kiinnostuneet voivat ehdottaa esitystä huhtikuun loppuun mennessä osoitteeseen tero.ahtee@tuni.fi. Lähetä otsikko, kuvaus muutamalla sanalla tai lauseella ja toive pituudesta (15 – 30 – 45 min). Saa myös ”ilmiantaa” työkaverin.

Päivän sivut ovat toistaiseksi täällä. Kannattaa jo tässä vaiheessa lisätä tuo päivä kalenteriin!

Projektinhallintaterveisin,

järjestelytoimikunnan puolesta Tero Ahtee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *