Kuvituskuva

Uudistumis-etäiltapala 24.2. Pitky 2020-luvulla – tehdään siitä hieno yhdessä

1920-luku oli iloinen, energinen ja luova. Aivan kuten Pitkykin haluaa olla! Tehdään uudesta 20-luvusta meille sellainen, yhdessä suunnitellen ja toimien! Toimintaympäristömme on muuttunut sisäisesti ja ulkoisesti, joten on aika jälleen suunnitella uudistumista.

Uudistuminen on siksi asiallisen etäiltapalan aiheena ke 24.2. klo 17 alkaen. Silloin mietitään yhdessä lyhyen ja pitkän tähtäimen kehittämistä. Tilaisuudessa ensin pj:mme alustaa lyhyesti aiheesta tämän tekstin pohjalta https://mattivuori.net/various/yhdistyksessa_tehtavia_asioita.htm, sitten keskustellaan uudistusideoista ja valitaan niistä keskeiset jatkotyöstöön.

Tämä tilaisuus on vain jäsenille. Kokoonnumme Google Meetissä. Linkki lähetetään osallistujille edellisenä päivänä. Ilmoittaudu täällä viimeistään 22.2.

Jos et pääse paikalle, kirjoita ajatuksesi tiedostoon https://docs.google.com/document/d/1ITUKkohIYUas_pDtP8Cn75G-oQ2zhxpMoBtypGHu0OI/edit?usp=sharing.
Voit tehdä sen anonyymisti. Tiedostoon kirjoittaminen ei edellytä kirjautumista Googleen.

Tilaisuus on 20-luvun tapaan kevyt ja vuorovaikutteinen. Jutellaan asiasta kevyellä ideoinnilla. Prosessi ei tule kerralla valmiiksi, vaan sitä jatketaan vuoden kuluessa (saaduista ideoista riippuen).

Vastaa