kuvakollaasi Pitkyn historiasta

Pitkyn kevätkokous 28.4. – aluksi keskustelu ICT-pirkanmaalaisuuden ytimestä

Tervetuloa Pitkyn etä-kevätkokoukseen 28.4. klo 18!

Kokousillassa käsitellään normaalit kevätkokouksen asiat ja ennen sitä mietitään yhdessä ajankohtaista teemaa. Yhteisviihtyminen kokouksen jälkeen jää taas näin korona-aikana väliin.

Positiivinen pirkanmaalaisuus on vahvuutemme tehdessämme tuoteinnovaatioita tai pärjätessämme vaikeina aikoina. Alunperin vuonna 1995 tehtiin Pitkyn manifesti https://pitky.fi/yhdistys/pitkyn-manifesti/. Se oli mahdollisuus nostaa esiin ja jäsentää sitä puolimyyttistä hyvää pirkanmaalaisuutta suhtautumista asioihin ja tekemisen tyyliä, ammatillisen identiteettimme perustaa, jota meidän kannattaa varjella ja edistää tässä tasapäistyvässä maaimassa. Siis juuri sitä, millä menestymme ja mikä yhdistää ja kantaa meitä – ja on alueen ICT-toiminnan keskeisestä menestystekijä.  Jutellaan Matti Vuoren alustamana tästä Pitkyn manifestin kautta ja jaetaan ja päivitetään samalla ajatuksiamme aiheesta.

Sanoja: Toimintatyyli, identiteetti, itseymmärrys, yhteisö, kulttuuri, menestystekijät, voimavarat, erityisyys

Ilmoittaudu viimeistään 27.4. joko vain alkukeskusteluun, kokoukseen tai molempiin täällä. (Osallistumisohjeet ja kokouksen materiaalit lähetetään myöhemmin.)

(Etäkokouksen virallinen fyysinen paikka on Insinöörinkatu 22 A 35.)

Yksi kokouksen ”muu asia” on muutaman yhdistyksen sääntöjen kohdan ajantasaistaminen — mm. etäosallistumisen mahdollistaminen poikkeusajankin jälkeen. Tutustu muutosehdotuksiin ennakolta täällä. Kokoukselle voi ehdottaa muita asioita hallituksen sähköpostiosoitteella hallitus@pitky.fi.

Päivän koko aikataulu:

18.00 – 18.45 ICT-pirkanmaalaisuuden ydin -keskustelu

18.45 – 19.00 Tauko ennen kokousta

19.00 alkaen Pitkyn kevätkokous, jossa asioina:

1) esitetään hallituksen vuosikertomus, tilit ja toiminnantarkastuslausunto
2) päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta
3) päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle tai muista toimenpiteistä, joihin vuoden kuluessa pidetty hallinto ja tilit antavat aihetta
4) käsitellään muut asiat, jotka on saatettu kevätkokouksen käsiteltäviksi – tällä kertaa ainakin Pitkyn sääntöjen muutaman kohdan ajanmukaistaminen

Jälkilöylyt

Etäkokokousillassa ei jatketa illallisen merkeissä, mutta käytetään tilaisuus hyväksi, ja jutellaan kokouksen jälkeen kiinnostuksen mukaan kaikesta, mikä on ihmisten mielessä, ja vaikkei olisikaan!

 

Vastaa