Kuvituskuva - Kirjekuori Pitkyn postimerkillä

Pitkyn jäsenkirje 7/2021 – Kevätkokouksen kuulumisia – manifestin ja sääntöjen päivitystä

Pitkyn jäsenkirje 7/2021 – Kevätkokouksen kuulumisia – manifestin ja sääntöjen päivitystä

Heips! Hyvää vapun jälkeistä aikaa!

Ennen vappua Pitkyllä oli kevätkokous. Varsinkin kiva tilaisuus, kuten aina. Kokouksen esiohjelmana mietimme pirkanmaalaisen tekemisen hyviä piirteitä Pitkyn manifestin kautta ja sitä päivittäen. Tämä on tärkeää, jotta osaamme paremmin tukea oikeita asioita ja kehittää pirkanmaalaista osaajayhteisöämme ja yhdistystämme. Tsekkaa päivitetty manifesti: https://pitky.fi/yhdistys/pitkyn-manifesti/

Varsinaisessa kokouksessa katsottiin menneeseen. Tilinpäätöksemme ja sen mukana hallituksen vuosikertomus on saanut uuden formaatin ja lisää sisältöjä. Tutustu siihen netissä: https://pitky.fi/wp-content/uploads/sites/16/2021/04/Pitky-tilinpaatos-2020.pdf

Asialistalla oli myös sääntöjemme päivitystä. Yksi muutos on oleellinen. Pandemian jälkeenkin voi kevät- ja syyskokouksiin osallistua etänä. Se on siirtymistä digitaaliseen aikaan ja pitäähän jäsenillä olla osallistumismahdollisuus, vaikka olisi estynyt tulemaan fyysisesti kokouspaikalle. Niin ja taloutemme on oikein hyvässä kunnossa.

Sitten tapahtumasektorille…

Kiertotalous ja sen haaste alustataloudelle 12.5. klo 17-19. Pitkyn webinaari kiertotaloudesta ja kestävästä kehityksestä ja miten uudet digitaaliset tekniikat ovat niissä keskeinen teema ja uusi digitalisaation kuuma alue. Kolme kiinnostavaa esitystä. Ilmainen ja avoin kaikille. Lue lisää ja ilmoittaudu.

https://pitky.fi/2021/04/27/webinaari-kiertotalous-ja-sen-haaste-alustataloudelle/

Projektinhallintapäivän 8.6. esitykset alkavat jo selvitä (ohjelma ei ole vielä aikajärjestyksessä)
https://events.tuni.fi/projektinhallinta2021/ohjelma/
…Vielä saa ehdottaa Tensulle esitystä tero.ahtee@tuni.fi

Kohta koittaa kesä ja vaikkei vielä innostuttaisikaan sisätilaisuuksista, voisi ulkosalla järjestää jotain. Ideoita? Syksylle voisi jo kuitenkin alkaa plänätä mm. asiallisia iltapaloja. Olisiko sinun työpaikallasi kiinnostavaa teemaa kohtaaamisen j ja keskustelun aiheeksi?

Poimintoja TIVIA:n aktiviteetista. TIVIA:n neliosainen webinaarisarja IT:n soveltamisen ja johtamisen parantamiseksi jatkuu 19.5.

https://tivia.fi/2021/02/17/webinaarisarja-itn-soveltamisen-ja-johtamisen-parantamiseksi/

TIVIA Pohjanmaalla on mielenkiintoinen Kyberiltapäivä 24.5., jonne pääsemme ilmaiseksi. Mukana mm. Mikko Hyppönen ja Jessikka Aro. https://tivia.fi/2021/04/26/kyberiltapaiva-24-5-2021/

———–

Pitkyn tapahtumat löytyvät aina osoitteesta: http://pitky.fi/f/tapahtumat. Haluatko järjestää asiallisen iltapalan? Ks. https://pitky.fi/toiminta/asialliset-iltapalat/. Entä perustaa kerhon, verkoston tms. Pitkyn alle? Ks. https://pitky.fi/toiminta/miten-perustetaan-uusi-kerho-pitkyn-osaksi/

Tarkempia tietoja TIVIAN ja jäsenyhdistysten tapahtumista: https://tivia.fi/tapahtumat/ Yhä useampi tapahtuma on avoin kaikkien TIVIA:n yhdistysten jäsenille (yleensä merkitty Verkostokortti-logolla) – ja etätapahtumiin on helppo osallistua.

Muista seurata Pitkyn somea https://twitter.com/Pitky_ry (siellä jaamme tärkeitä tai kiinnostavia muidenkin asioita), LinkedIn-ryhmä https://www.linkedin.com/groups/1059177/  on olemassa sinunkin viestejäsi varten.

 

Terveisin,

Matti Vuori, Pitkyn puheenjohtaja

puheenjohtaja@pitky.fi