Milja Köpsi

Asiallisessa iltapalassa 29.9 aiheena Mimmit koodaa ja vieraana Milja Köpsi

Pitkyn asiallinen iltapala 29.9 klo 17.00, tule kuulemaan Mimmit Koodaa -ohjelmasta

Pitkyn asiallinen on iltapala on joka kuukauden viimeinen keskiviikko järjestettävä keskustelutilaisuus, johon kuuluu lyhyt alustus ja vapaamuotoista keskustelu päivän aiheesta.

Ohjelmisto- ja e-business ry:n Mimmit koodaa -ohjelman toiminta ja tapahtumat murtavat aktiivisesti myyttiä, että koodaaminen olisi vain miehille ja matemaattisesti lahjakkaille. Ohjelman pitkäaikaisena tavoitteena on antaa tuleville sukupolville tasa-arvoinen mahdollisuus opiskella ja menestyä IT-alalla sukupuolesta riippumatta.

Tule kuulemaan ohjelmasta ja keskustelemaan Mimmit koodaa -ohjelman koordinaattorin Milja Köpsin kanssa. Köpsi on saanut Nordic Women in Tech ”Diversity Leader of the Year” 2020 palkinnon työstään tasa-arvon puolesta ICT-alalla. Hänet on palkittu myös Mimmit koodaa -ohjelmasta EU:n tasa-arvopalkinnolla vuonna 2019.

Tilaisuus järjestetään etänä. Tilaisuus on kaikille avoin.

Linjat avataan etkojen merkeissä jo varttia vaille, eli 16:45, jotta ehditään vähän jutella ja vaihtaa kuulumisia paikalla olevien tuttujen kanssa.

Ilmoittaudu täällä viimeistään 27.9.

Tervetuloa!