kuvakollaasi Pitkyn historiasta

Kutsu Pitkyn syyskokoukseen 12.11.2021 – asiaa, valintoja ja viihtymistä

Ilmoittautuminen on suljettu.

Tervetuloa Pitkyn syyskokoukseen!

Syys- ja kevätkokoukset ovat aina Pitkyn huippuhetkiä. Tänä vuonna syyskokouksemme pidetään perjantaina 12.11.2021 klo 18 alkaen viihtyisässä Ravintola Tiiliholvissa (Kauppakatu 10, Tampere). Aluksi kuulemme asiaesityksen, klo 19 aloitamme virallisen kokouksen, ja samalla illallinen – ja jatketaan sitten vapaalla viihtymisellä.

Ilta alkaa klo 18 alkuesityksellä, jossa Ilkka Järvilehto Digialta kertoo meille ajankohtaisesta teemasta Digitaalisen ja pilvimuutoksen johtaminen. Tiedossa on tiukkaa asiaa, sillä Ilkalla on näistä asioista hyvin monipuolista kokemusta. Tsekkaa halutessasi Ilkan LinkedIn-profiili.

Syyskokouksen ohjelmaan kuuluvat ensi vuoden toimintasuunnitelman käsittely, hallituksen ja toimihenkilöiden valinta ensi vuodelle (toimihenkilöitä ovat toiminnantarkastaja ja kokousedustajat TIVIA:n liittokouksiin) – sekä tarvittaessa muut asiat. Kerro, jos haluat esityslistalle jotain. Jos haluat hallitukseen tai muihin tehtäviin, mutta et pääse kokoukseen, ota yhteyttä meilillä puheenjohtaja@pitky.fi.

Illallisen menu on alla. Valitse siitä ilmoittautumislomakkeella mieleisesi alku- ja pääruoka ja kerro lomakkeella mahdolliset erityisruokavaliosi ja ruoka-aine-allergiasi.

Etäosallistuminen onnistuu – tätä mahdollistettiin keväällä sääntömuutoksella. Siihen lähetetään etäosallistujaksi ilmoittautuneille ohjeet ennen kokousta. Kerro ilmoittautumislomakkeella, jos osallistut etänä.

Ilmoittautuminen on suljettu.

Tapaamisiin!

Menu

Aperatiivi.

Alkuruokavaihtoehdot:

  1. Tattikeittoa ja metsäsienisalaattia: Kermaista tattikeittoa, Sherry-yrttismetanaa ja metsäsienisalaattia
  2. Kala Kulibiak & savukalamoussea: Voitaikinan sisään leivottua kalapiirakkaa Tiiliholvin tapaan sekä savukalamoussea ja raikasta punajuurta

Pääruokavaihtoehdot:

  1. Kala: Päivän kalaa ja hummerikastiketta: Vaihtuvaa kalaa saatavuuden mukaan, peruna-hummerikroketti ja kermaista hummerikastiketta.
  2. Pihvi: Tiiliholvin klassinen pippuripihvi: Kotimainen sisäfileepihvi, paahdettua perunaa ja kermaista pippurikastiketta
  3. Kasvis: Perunaa, mustapapua ja pähkinää
    Perunapihviä, romesco-mustapapumuhennosta sekä parapähkinää

Jälkiruokana on suklaata ja tyrniä: Suklaakakkua, maitosuklaamoussea, tyrnijäätelöä ja tyrnigeeliä