Tiiliholvi

Pitkyn syyskokous taas lähitapahtumana – juhlittiin samalla 55-vuotisia

Pitky vietti vuoden syyskokousta 12.11. ravintola Tiiliholvissa. Olimme siis pääosin ihan fyysisessä tilaisuudessa, vain yksi osallistuja etänä – tämä tehtiin mahdolliseksi kevään sääntömuutoksessa. Osallistujamäärää verotti yllättävä terveyshaasteiden suma (ei, kyseessä ei ollut korona), mutta saimme kuitenkin porukkaa pöydän täyteen.

Syyskokouksen ohessa saimme juhlistaa Pitkyn 55-vuotispäivää, sillä Pitkyn syntymäpäivä on 14.11. Juhliminen oli toki tällaisena ”välivuotena” kevyttä verrattuna täyskymppivuosiin,  jolloin juhlat pidetään omana tilaisuutena isomman ja pidemmän kaavan mukaan.

Illan aloitti Digial Ilkka Järvilehdon esitys aiheesta Digitaalisen ja pilvimuutoksen johtaminen. Ilkalla on näistä asioista hyvin monipuolista kokemusta. Tsekkaa Ilkan LinkedIn-profiili. Pääpointteja olivat tarve abstraktiin suunnitteluun ja keskittyminen arkkitehtuuriin – ei talojakaan suunnittele timpuri ja muurari. Teknologia on vain toteutusta, ja maailma muuttuu jatkuvasti. Pitää ymmärtää miksi asioita tehdään. Nykypäivän tekomme määrittävät tulevaisuutemme, mutta uutta virtuaalista maailmaa ei aina ymmärretä – varsinkin pienemmät yritykset ovat  usein pulassa.
Ilkka esiintymässä

Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022 hyväksyttiin. Toimintasuunnitelman yhteydessä keskutelimme Pitkyn toiminnan painotuksista jatkossa. On tarvetta fokusointiin, mutta silti aiheiden paletti pidetään avoimena.

Hallituksen ja toimihenkilöiden valinta on tietysti syksyn iso juttu. Ensi vuonna hallituksen puheenjohtajana jatkaa Matti Vuori. Hallituksessa jatkavat Petri Parkkali, Oke Rouhe, Tero Lahtinen, Markku Mikkanen ja Jari Salo.  Uusina tulevat hallitukseen Saul Wiinamäki (ollut aikoinaan hallituksen pj), pienen tauon jälkeen Petri Heinoja, ja Timo Pellikka.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Ilkka Lähdekorpi, varalla Jaana Huuhtanen.

TIVIA-yhteisön liittokokousedustajiksi valittiin Markku Mikkanen ja Minna Innala.

Kokouksen jälkeen lähikokoustajat nauttivat päivällisen.

Illallisen äärellä

Omakustanteisilla jatkoilla käytiin seuraavan korttelin Kievari Kahdet Kasvot -baarissa.

Jatkoilla

Kiitos Ilkalle esityksestä ja osallistujille hedelmällisistä keskusteluista ja lupautumisista toimintaan yhteisen asiamme eteen!

Teksti ja kuvat: Matti Vuori