Myllärit edestä

Pitkyn kevätkokousta 2022 vietettiin Mylläreissä

Pitkyn vuoden 2022 kevätkokous pidettiin 8.4.2022 viihtyisässä ravintola Mylläreissä. Paikalla oli kabinetillinen jäseniä ja yksi etänäkin.

Alkuohjelmana juteltiin siitä, miten voimme oppia ATK-maailman, varsinkin tietojärjestelmien, historiasta tulevaisuutta varten. Teema on siksikin oleellinen, että Pitky on päättänyt fokusoitua vuosittain joillekin toimialoille ja niiden kehittäminen edellyttää tietoteknisen toiminnan kehityksen ymmärtämistä ja jäsentämistä. Asiaa käytiin läpi Matti Vuoren alustamana hänen paksun kalvosettinsä avulla. Keskustelu aiheesta oli mukavan vilkasta. Kalvoissa ei päästy kovinkaan pitkälle, mikä ei ollut tarkoituskaan – ideana oli vain päästä liikkeelle asioiden tarkastelussa. Varmaankin jatkamme asian parissa joskus myöhemmin.

Varsinaisen kokouksen pääsisältönä oli kevätkokouksen sääntömääräinen agenda, eli edellisen vuoden tilinpäätöksen käsittely ja sen mahdollisesti aiheuttamat toimenpiteet. Todettiin, että vuonna oli koronasta huolimatta toiminta ollut ihan aktiivista ja talouskin on kunnossa. Kokousta puheenjohti Minna Innala, joka myös toiminnantarkastajana antoi asioiden hoitamiselle puhtaat paperit. Kiitos panoksestasi, Minna! Tilinpäätös, ml. hallituksen vuosikertomus on netissä tutustuttavissa täällä.

Myllärin menu todettiin onnistuneeksi. Ravintolan sulkeuduttua kymmeneltä osa poikkesi vielä pienillä jatkoilla läheisen Torni-hotellin alakerrassa.

Kuvakollaasi kevätkokous 2022

Kiitos osallistujille mainiosta kokouksesta!

Teksti: Matti Vuori

Kuvat: Matti Vuori & Myllärien tarjoilija