Ravintola Sasor

Pitkyn syyskokous 2022 – katso hallitus värikuvina!

Pitky vietti vuoden 2022 syyskokousta perjantaina 11.11.2022, tällä kertaa ravintola Sasorissa Tampereella. Etäosallistumiseen oli mahdollisuus, mutta kaikki osallistujat tulivat tällä kertaa paikalle.

Ilta aloitettiin Matti Vuoren esityksellä tulevien kuukausien uhkakuvia luotaavalla esityksellä IT-ihmisen pärjääminen kotona sähkökriisissä. Aihe herätti vilkasta keskustelua

Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2023 hyväksyttiin. Toimintasuunnitelman yhteydessä Tero Laitinen esitteli suunnitelman Pitkyn palkinnoksi pirkanmaalaiselle ohjelmistotuotteelle. Palkinnon idea on nostaa esille hienoja tuotteita esimerkiksi muille – talousalueemme hienot tekemiset eivät saa sitä huomiota, jonka ne ansaitsisivat. Ensimmäinen palkinto jaetaan suunnitelmien mukaan jo ensi vuoden alussa.

Hallituksen ja toimihenkilöiden valinta on tietysti syyskokouksen kiinnostavin asia. Ensi vuonna hallituksen puheenjohtajaksi palaa Anu-Maria Laitinen (pj. vuosina 2018 ja 2019). Hallituksessa jatkavat Petri Parkkali, Oke Rouhe, Tero Lahtinen, Jari Salo, Saul Wiinamäki ja Timo Pellikka. Toivotamme uudelle hallitukselle menestystä yhdistyksen ja pirkanmaalaisen ATK-toiminnan kehittämisessä!

Toiminnantarkastajaksi valittiin Matti Vuori, varalla Markku Mikkanen.

TIVIA-yhteisön liittokokousedustajiksi valittiin Minna Innala ja Markku Mikkanen.

Koska uusi ja vanha hallitus olivat poikkeuksellisesti kokonaan läsnä, saatiin niistä pitkästä aikaa otettua ryhmäkuvat. Ensin uusi hallitus. Kuvassa alla vasemmalta Petri Parkkali, Tero Lahtinen, Oke Rouhe, Anu-Maria Laitinen, Saul Wiinamäki, Jari Salo ja Timo Pellikka.

Hallitus 2022

…Sitten tämänvuotinen hallitus: Vasemmalta Tero Lahtinen, Markku Mikkanen, Oke Rouhe, Timo Pellikka, Matti Vuori, Saul Wiinamäki, Jari Salo ja Petri Parkkali.

Hallitus 2022

 

Teksti: Matti Vuori
Kuvat: Matti Vuori (ravintola, uusi hallitus), Anu-Maria Laitinen (vanha hallitus)