Kutsu Pitkyn kevätkokoukseen 21.4.2023

Hyvä Pitkyn jäsen,

Tervetuloa sääntömääräiseen kevätkokoukseen perjantaina 21.4. kello 18 Ravintolan Tiiliholviin. Tapahtuman aluksi Petri Parkkali pitää alustuksen aiheesta Datan suojaaminen. Tästä puheenvuorosta ja sen tarjoamista uusista ratkaisuista on ollut kova kysyntä viime aikoina. Olemme onnekkaita, kun pääsemme sen kuulemaan.

Kevätkokouksessa käydään sääntömääräinen katsaus yhdistyksen toimintaan sekä erillisenä pykälänä valitaan yhdistykselle puheenjohtaja tämän hetkisen puheenjohtajan jäädessä syrjään terveyssyistä.

Nyt on siis hieno mahdollisuus päästä mukaan yhdistyksen toimintaan itselle sopivalla tavalla: joko järjestämään yksittäistä tapahtumaa, vaikuttamaan, viihtymään hyvässä seurassa, kommentoimaan, kirjoittamaan, luennoimaan tai mukaan hallituksen työskentelyyn. Valtakunnallinen TIVIA-yhteisö antaa vahvan verkoston ja taustatuen yhdistyksen toiminnalle.

Juuri nyt on hyvä ajankohta toimia tietojenkäsittely-yhdistyksessä, kun toimintaympäristön muutokset edistävät digitalisaatiota ja tekoälyn käyttöä eri aloilla. Tuskin koskaan aiemmin on nähty tällaista vauhtia tietotekniikan soveltamisessa eri aloilla. Olisitko viime vuonna arvannut, että tänä vuonna lomasuunnitelmat annetaan ChatGBT:n tehtäväksi? Minä en ainakaan olisi. Siksi tiedon jakaminen ja toisilta oppiminen yhteisöissä on juuri nyt erityisen mielenkiintoista.

Ilmoittautumiset kevätkokoukseen 11.4 mennessä sähköpostitse osoitteeseen puheenjohtaja@pitky.fi

 

Tervetuloa mukaan!

Anu-Maria Laitinen, pj.