Kuvituskuva - Kirjekuori Pitkyn postimerkillä

Pitkyn jäsenkirje 4/2021 – Kutsu kevätkokoukseen 28.4.

Hyvää jo melkein kevättä!

Tervetuloa Pitkyn etä-kevätkokoukseen 28.4. klo 18!

Kokousillassa käsitellään normaalit kevätkokouksen asiat ja ennen sitä mietitään yhdessä ajankohtaista teemaa. Yhteisviihtyminen kokouksen jälkeen jää taas näin korona-aikana väliin.

Positiivinen pirkanmaalaisuus on vahvuutemme tehdessämme tuoteinnovaatioita tai pärjätessämme vaikeina aikoina. Alunperin vuonna 1995 tehtiin Pitkyn manifesti https://pitky.fi/yhdistys/pitkyn-manifesti/. Se oli mahdollisuus nostaa esiin ja jäsentää sitä puolimyyttistä hyvää pirkanmaalaisuutta suhtautumista asioihin ja tekemisen tyyliä, ammatillisen identiteettimme perustaa, jota meidän kannattaa varjella ja edistää tässä tasapäistyvässä maaimassa. Siis juuri sitä, millä menestymme ja mikä yhdistää ja kantaa meitä – ja on alueen ICT-toiminnan keskeisestä menestystekijä.  Jutellaan Matti Vuoren alustamana tästä Pitkyn manifestin kautta.

Lue tarkemmin ja ilmoittaudu: https://pitky.fi/2021/03/11/pitkyn-kevatkokous-28-4-2021/

Yksi kokouksen ”muu asia” on muutaman yhdistyksen sääntöjen kohdan ajantasaistaminen – mm. etäosallistumisen mahdollistaminen poikkeusajankin jälkeenkin. Tutustu muutosehdotuksiin täällä.

———————-

Ankeana etä-aikana voi muistella Pitkyn fyysisempää, kohtaavampas toimintaa YouTuben Pitkyn Videot -kanavan valokuvavideon avulla
https://m.youtube.com/watch?v=n8-q9b4_NK8

 

Muuta tapahtumatoimintaa meillä ja muussa TIVIA-yhteisössä:

TIVIA Uusimaan AKVA-verkoston 40-vuotishistoriikin virtuaaliseen julkistamistilaisuudessa on kiinnostavia teemoja pirkanmaalaisillekin:

https://tiviauusimaa.fi/2021/02/24/akva-40-vuotta-webinaari-16-3-2021/

(Pitkyn historiaa löytyy mm. 50-vuotisjuhlajulkaisusta, joka on sivulla https://pitky.fi/yhdistys/juhlajulkaisut. Sivulla on muutakin historiallista aineistoa.)

PM Club Tampereella on sessio 23.3. klo 15-16:30 aiheella Viestintä projektin onnistumisen takeena. Ilmainen ja avoin. Porukkaa on jo ilmoittautunut melkoisesti. Lue lisää ja ilmoittaudu:

https://www.pry.fi/tapahtumat/pm_club_tampere_viestinta_projektin_onnistumisen_takeena.438.html

PM Club -verkostossa tapahtuu muuallakin: 16.3. on PM Club Turun etätilaisuus: Ammattimaista asennetta ohjausryhmiin!

https://www.pry.fi/tapahtumat/pm_club_turku_ammattimaista_asennetta_ohjausryhmiin!.441.html

TIVIA:n neliosainen webinaarisarja IT:n soveltamisen ja johtamisen parantamiseksi jatkuu 13.4.

https://tivia.fi/2021/02/17/webinaarisarja-itn-soveltamisen-ja-johtamisen-parantamiseksi/

15.4. pidetään viime kirjeessä vihjattu tapahtuma kierto-/alustataloudesta. Se on parhaillaan valmistelussa, eli kuulet siitä tarkemmin myöhemmin.

Projektinhallintapäivän tiistaina 8.6. Sen suunnittelu on meneillääns. Tiedot päivittyvät nettiin sivulle https://pitky.fi/2021/01/10/projektinhallintapaiva-2021-kesakuun-alussa/

———–

Pitkyn tapahtumat löytyvät aina osoitteesta: http://pitky.fi/f/tapahtumat. Haluatko järjestää asiallisen iltapalan? Ks. https://pitky.fi/toiminta/asialliset-iltapalat/. Entä perustaa kerhon, verkoston tms. Pitkyn alle? Ks. https://pitky.fi/toiminta/miten-perustetaan-uusi-kerho-pitkyn-osaksi/

Tarkempia tietoja TIVIAN ja jäsenyhdistysten tapahtumista: https://tivia.fi/tapahtumat/ Yhä useampi tapahtuma on avoin kaikkien TIVIA:n yhdistysten jäsenille (yleensä merkitty Verkostokortti-logolla) – ja etätapahtumiin on helppo osallistua.

Muista seurata Pitkyn somea https://twitter.com/Pitky_ry (siellä jaamme tärkeitä tai kiinnostavia muidenkin asioita), LinkedIn-ryhmä https://www.linkedin.com/groups/1059177/  on olemassa sinunkin viestejäsi varten. Terveisin,

Matti Vuori, Pitkyn puheenjohtaja

puheenjohtaja@pitky.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *