Kuvituskuva - Kirjekuori Pitkyn postimerkillä

Pitkyn jäsenkirje 8/2021 – Kestävän kehityksen teema jatkuu, mitä kesällä?

Heips! Hyvää kesän alkua!

Lue raportti webinaaristamme Kiertotalous ja sen haaste alustataloudelle 12.5. https://pitky.fi/2021/05/28/kiertotalouswebinaari-2021-05-juttu/

Kestävän kehityksen tapahtumasarja jatkuu syyskaudella 16.9. otsikolla data-alustat ja esimerkit. Tapahtuma on vasta plänäyksessä. Petri (petri.parkkali@pitky.fi) ottaa vastaan ehdotuksia käsiteltävistä esimerkeistä. Saa nähdä, onko silloin jo fyysisen tapaamisen aika. Alkaa jo näyttää lupaavalta. Pistä päivä jo kalenteriisi. Detaljit päivittyvät tänne:

https://pitky.fi/2021/05/20/kestavan-kehityksen-data-alustat-ja-esimerkit/

Projektinhallintapäivän 8.6. ohjelma on jo valmis. Tsekkaa se sivulta
https://events.tuni.fi/projektinhallinta2021/ohjelma/

Kohta koittaa kesä ja vaikkei vielä innostuttaisikaan sisätilaisuuksista, voisi ulkosalla järjestää jotain. Ideoita? TIVIA Uusimaalla on golf-turnaus elokuussa. Pitkyssä on aikoinaan ollut monenlaista urheilua ja ulkoilua. Pitäisikö taas virittää jotain? Kuka järjestäisi?

Syksylle voisi jo kuitenkin alkaa plänätä mm. asiallisia iltapaloja. Olisiko sinun työpaikallasi kiinnostavaa teemaa kohtaaamisen j ja keskustelun aiheeksi?

Elokuussa (arvio 16.8.) avautuu haku TIVIA:n ensi vuoden hallitukseen. Sinne olisi hyvä löytää pirkanmaalaista edustusta. Mieti ja vinkkaa sopiville aikaansaaville ja fiksuille ihmisille. Hallitustyöstä kertoo sivu https://tivia-jasenyhdistykset.fi/tivian-hallitus

Poimintoja TIVIA:n aktiviteeteista. TIVIA:n neliosainen webinaarisarja IT:n soveltamisen ja johtamisen parantamiseksi päättyy 10.6. teemalla Miksi toiset yritykset saavat hyötyjä IT:stä ja digitalisaatiosta ja toiset eivät?.

https://tivia-jasenyhdistykset.fi/2021/02/17/webinaarisarja-itn-soveltamisen-ja-johtamisen-parantamiseksi/

———–

Pitkyn tapahtumat löytyvät aina osoitteesta: http://pitky.fi/f/tapahtumat. Haluatko järjestää asiallisen iltapalan? Ks. https://pitky.fi/toiminta/asialliset-iltapalat/. Entä perustaa kerhon, verkoston tms. Pitkyn alle? Ks. https://pitky.fi/toiminta/miten-perustetaan-uusi-kerho-pitkyn-osaksi/

Tarkempia tietoja TIVIAN ja jäsenyhdistysten tapahtumista: https://tivia-jasenyhdistykset.fi/tapahtumat/ Yhä useampi tapahtuma on avoin kaikkien TIVIA:n yhdistysten jäsenille (yleensä merkitty Verkostokortti-logolla) – ja etätapahtumiin on helppo osallistua.

Muista seurata Pitkyn somea https://twitter.com/Pitky_ry (siellä jaamme tärkeitä tai kiinnostavia muidenkin asioita), LinkedIn-ryhmä https://www.linkedin.com/groups/1059177/  on olemassa sinunkin viestejäsi varten.

 

Terveisin,

Matti Vuori, Pitkyn puheenjohtaja

puheenjohtaja@pitky.fi