Kuvituskuva - Kirjekuori Pitkyn postimerkillä

Pitkyn jäsenkirje 2/2022 – kestävää kehitystä, projektiasiaa, kevätkokous tulossa

Hei,

Hyvää kevään alkua! Tämä kirje on lähetetty TIVIA:n uudesta Odoo-pohjaisesta systeemistä, joka tuo vähitellen kaikenlaisia etuja.

Aloitetaan tapahtumasektorista:

Pitkyn kestävän kehityksen webinaarisarja jatkuu 10.3. teemalla Miten saadaan hyvää dataa vastuullisuusraportteihin? Mukana case Nokian Renkailta. Avoin ja ilmainen kaikille kiinnostuneille. Lue lisää ja ilmoittaudu:

https://tivia.fi/event/kestavan-kehityksen-webinaari-3-miten-saadaan-hyvaa-dataa-vastuullisuusraportteihin-2022-03-10-377/register

Kevätkokous on 8.4.2022 ihan fyysisesti – mutta myös etäosallistuminen onnistuu. Alkuohjelma ja paikka ovat suunnitteilla. Pistäkääpä kalenteriin. Tarkemmat tiedot lähetetään myöhemmin.

PM Clubin webinaarissa 21.4.2022 on teemana: Merkitykselliset projektit onnistuvat. Mikä tekee työstä merkityksellistä? Vapaa pääsy. Lue lisää ja ilmoittaudu:

https://www.pry.fi/tapahtumat/pm_club_merkitykselliset_projektit_onnistuvat._mika_tekee_tyosta_merkityksellista.546.html

(Pitky on PM Club Tampereen taustalla PRY:n ja Kumuran kanssa)

Mitäs on tekeillä muilla sektoreilla?

Oke Rouhe kävi seuraamassa Tampereen kauppakamarin vaikuttamissuunnitelman julkaisua. Lue juttu

https://pitky.fi/2022/02/04/k-kamarin-vaikuttamissuunnitelmasta-2022/

11.2.2022 oli taas TIVIA:n puheenjohtakokous, jossa sen jäsenyhdistykset yhdessä TIVIA:n johdon kanssa miettivät yhteisön asioita valmistellen kevään TIVIA-päiviä ja liittokokousta. TIVIA:ssa ollaan strategiakauden keskellä, joten isompia asioita ei ole vireillä. Eniten mietitään ATK-investointien hyödyntämistä (TIVIA:n nettisaitti ja “CRM”) ja IT Insider -julkaisun käyttöä kanavana (ja tulojen tuojana). Siihen työhön osallistuu julkaisun työntekijöiden ohella TIVIA:n viestintätoimikunta, johon Anu-Maria Laitinen on liittynyt Pitkystä.

IT Insider kaipaa varsinkin asiantuntija- ja uutisjuttuja yhteisöltä, koska niillä saadaan lukijoita ja lukijoilla mainostajia eli tuloja yhteisölle. Ks. julkaisun sivut https://itinsider.fi/ ja siellä yhteydenottoa varten menuvalinta Uutisvinkki. (Tietysti vaikkapa Pitkyn nettiinkin voi aina tehdä juttuja.)

TIVIA:n julkaisutoimintaa kehittävässä viestintätoimikunnassa ei ole ollut pitkyläisiä, mutta nyt Anu-Maria Laitinen on liittynyt siihen. Kiitos!

Palaillaan,

Matti Vuori, Pitkyn puheenjohtaja

puheenjohtaja@pitky.fi

———–

Pitkyn tapahtumat löytyvät aina osoitteesta: http://pitky.fi/f/tapahtumat. Haluatko järjestää asiallisen iltapalan? Ks. https://pitky.fi/toiminta/asialliset-iltapalat/. Entä perustaa kerhon, verkoston tms. Pitkyn alle? Ks. https://pitky.fi/toiminta/miten-perustetaan-uusi-kerho-pitkyn-osaksi/

Tarkempia tietoja TIVIAN ja jäsenyhdistysten tapahtumista: https://tivia.fi/tapahtumat/ Yhä useampi tapahtuma on avoin kaikkien TIVIA:n yhdistysten jäsenille (yleensä merkitty Verkostokortti-logolla) – ja etätapahtumiin on helppo osallistua.

Muista seurata (ja jakaa) Pitkyn somea https://twitter.com/Pitky_ry (siellä jaamme tärkeitä tai kiinnostavia muidenkin asioita), LinkedIn-ryhmä https://www.linkedin.com/groups/1059177/ on olemassa sinunkin viestejäsi varten.