Kuvituskuva - Kirjekuori Pitkyn postimerkillä

Pitkyn jäsenkirje 3/2022 – Kevätkokouskutsu ja paljon muuta

Hei,

Hyvää kevättä! 

Aloitetaan tapahtumasektorista:

Kevätkokous on 8.4.2022 klo 18 alkaen ihan fyysisesti ravintola Mylläreissä – mutta myös etäosallistuminen onnistuu. Alkuohjelmana mietimme ATK-toiminnan muutoksia historiasta nykypäivään, sillä reflektointi mistä ja miten on tultu on tärkeää tulevaisuuden luomiseksi. Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 29.3. (ravintolan vuoksi):

https://tivia.fi/event/pitkyn-kevatkokous-2022-2022-04-08-403/register

Tavoitteena oli ensin päästä tutustumaan Nokia Areenaan ja sen tietotekniikkaan. Se ei nyt onnistunut, mutta yritetään myöhemmin uudestaan. PM Club Tamperehan järjesti aikoinaan tilaisuuden Areenan suunnitelmista, joten joskus on kiva käydä katsomassa miten tapahtumatekniikka on toteutettu.

PM Clubin webinaarissa 21.4.2022 on teemana: Merkitykselliset projektit onnistuvat. Mikä tekee työstä merkityksellistä? Vapaa pääsy. Lue lisää ja ilmoittaudu:

https://www.pry.fi/tapahtumat/pm_club_merkitykselliset_projektit_onnistuvat._mika_tekee_tyosta_merkityksellista.546.html

(Pitky on PM Club Tampereen taustalla PRY:n ja Kumuran kanssa)

Projektinhallintapäivä on taas kesäkuun alussa 2023 Tampereen yliopistolla. Tensulle tero.ahtee@tuni.fi voi jo lähetellä esitysehdotuksia ja ajatuksia päivän teemaksi #hyvissäAjoinLiikkeellä

Pitkyn webinaarissa 10.3.2022 mietittiin vastuullisuusraporttien laatua. Mukana oli case Nokia Renkailta & asiantuntijakeskustelua. Lue juttu ja katso videotallenne

https://pitky.fi/2022/03/11/pitkyn-webinaarissa-aiheena-vastuullisuusraporttien-laatu/

Jos kiinnostaa miettiä, miten TIVIA:n 70-vuotisvuotta voisi juhlistaa Pirkanmaalla Pitkyn tapahtumissa, tämä TIVIA:n workshop on ihan avoin (allekirjoittanut menee sinne):

https://tivia.fi/event/tivia-70-vuotta-juhlavuoden-tapahtumat-tyopaja-2022-04-12-397/register

 

Palaillaan,

Matti Vuori, Pitkyn puheenjohtaja

puheenjohtaja@pitky.fi

———–

Pitkyn tapahtumat löytyvät aina osoitteesta: http://pitky.fi/f/tapahtumat. Haluatko järjestää asiallisen iltapalan? Ks. https://pitky.fi/toiminta/asialliset-iltapalat/. Entä perustaa kerhon, verkoston tms. Pitkyn alle? Ks. https://pitky.fi/toiminta/miten-perustetaan-uusi-kerho-pitkyn-osaksi/

Tarkempia tietoja TIVIAN ja jäsenyhdistysten tapahtumista: https://tivia.fi/tapahtumat/ Yhä useampi tapahtuma on avoin kaikkien TIVIA:n yhdistysten jäsenille (yleensä merkitty Verkostokortti-logolla) – ja etätapahtumiin on helppo osallistua.

Muista seurata (ja jakaa) Pitkyn somea https://twitter.com/Pitky_ry (siellä jaamme tärkeitä tai kiinnostavia muidenkin asioita), LinkedIn-ryhmä https://www.linkedin.com/groups/1059177/ on olemassa sinunkin viestejäsi varten.