Kuvituskuva - Kirjekuori Pitkyn postimerkillä

Pitkyn jäsenkirje 3/2021 – TIVA-yhteistyöstä, tapahtumia

Hyvää jo melkein kevättä!

Aluksi pari sanaa TIVIA-yhteistyöstä. TIVIAlla on erilaisia toimikuntia, joista kahdessa olemme mukana. Pj on tapahtumatoimikunnassa, joka lähinnä vaihtaa tietoja ja ajatuksia. Janne Kivinen on vaikuttamistoimikunnassa, joka edistää TIVIA:n agendan toteutumista koko maassa. 17.3. on TIVIA:n puheenjohtajakokous, jossa valmistellaan TIVIA-yhteisön strategisia asioita huhtikuun kevätliittokousta varten. Sitä edellisenä päivänä aloittaa toimintansa tämän vuoden vaalivaliokunta, joka koordinoi TIVIA:n seuraavan vuoden hallituksen ”rekrytointia” ja ehdottaa seuraavaa hallitusta. Sillä on siis iso merkitys. Allekirjoittanut on valiokunnassa mukana. Toivotaan jo nyt, että vuodelle 2022 löytyy hyviä pirkanmaalaisia ehdokkaita!

24.2. pidettiin sessio Pitkyn uudistamisen merkeissä. Osallistujia olisi voinut olla enemmänkin – kaipaamme laajemmin yhteisön ääntä – juuri sinunkin. Lue session raportti netistämme https://pitky.fi/2021/02/24/muistio-uudistumis-etailtapala-pitky-2020-luvulla/

Esillä on ollut idea, että Pitky pystyttäisi avoimen Slackiin foorumiksi keskustelulle pirkanmaalaisesta ICT:stä ja sen kehittämisestä. Slackihan on monille tuttu ja muiden on hyvä tutustua siihen. Itse asiassa se on valmiina, mutta vielä ei ole tehty päätöstä julkaisusta. Ajatuksia?

Tulossa:

TIVIA:n neliosainen webinaarisarja IT:n soveltamisen ja johtamisen parantamiseksi alkaa 11.3.

https://tivia.fi/2021/02/17/webinaarisarja-itn-soveltamisen-ja-johtamisen-parantamiseksi/

PM Club Tampereella on sessio 23.3. klo 15-16:30 aiheella Viestintä projektin onnistumisen takeena. Ilmainen ja avoin. Lue lisää ja ilmoittaudu:

https://www.pry.fi/tapahtumat/pm_club_tampere_viestinta_projektin_onnistumisen_takeena.438.html

PM Club -verkostossa tapahtuu muuallakin: 16.3. on PM Club Turun etätilaisuus: Ammattimaista asennetta ohjausryhmiin!

https://www.pry.fi/tapahtumat/pm_club_turku_ammattimaista_asennetta_ohjausryhmiin!.441.html

Maaliskuussa on meillä ja muualla monenlaista, mutta aina on asiallisen iltapalan mentävä aukko.

15.4. pidetään viime kirjeessä vihjattu tapahtuma alustataloudesta. Se on parhaillaan valmistelussa, eli kuulet siitä tarkemmin myöhemmin.

28.4. klo 18 on Pitkyn kevätkokous. Pistä sekin jo kalenteriisi. Ilmoittautuminen avataan myöhemmin. Pieni aloitusohjelmanumero – esitys jostain aiheesta – on vieä hakusessa.

Projektinhallintapäivän tiistaina 8.6. Sen suunnittelu alkaa piakkoin. Tiedot päivittyvät nettiin sivulle https://pitky.fi/2021/01/10/projektinhallintapaiva-2021-kesakuun-alussa/

———–

Pitkyn tapahtumat löytyvät aina osoitteesta: http://pitky.fi/f/tapahtumat. Haluatko järjestää asiallisen iltapalan? Ks. https://pitky.fi/toiminta/asialliset-iltapalat/. Entä perustaa kerhon, verkoston tms. Pitkyn alle? Ks. https://pitky.fi/toiminta/miten-perustetaan-uusi-kerho-pitkyn-osaksi/

Tarkempia tietoja TIVIAN ja jäsenyhdistysten tapahtumista: https://tivia.fi/tapahtumat/ Yhä useampi tapahtuma on avoin kaikkien TIVIA:n yhdistysten jäsenille (yleensä merkitty Verkostokortti-logolla) – ja etätapahtumiin on helppo osallistua.

Muistakaa seurata Pitkyn somea https://twitter.com/Pitky_ry (siellä jaamme tärkeitä tai kiinnostavia muidenkin asioita), LinkedIn-ryhmä https://www.linkedin.com/groups/1059177/

Terveisin,

Matti Vuori, Pitkyn puheenjohtaja

puheenjohtaja@pitky.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *